Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Turistická fľaša Ži ako lúčny kvet - Divoko, slobodne, krásne

Ľúbené (2024)

🍌 Odosielame o 9 dní.
14,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Táto fľaša je dennou pripomienkou, aby si objavoval krásu v malých veciach, radostne žil každý okamih a ctil slobodu, ktorú príroda a hory ponúkajú. S odkazom "Ži ako lúčny kvet - Divoko, slobodne, krásne", tento dizajn inšpiruje objavovať nové miesta, snívať bez obmedzení a tešiť sa z každého dobrodružstva, ktoré každodenný život prináša.

PREČO SI TÁTO TURISTICKÁ FĽAŠA ZASLÚŽI MIESTO V TVOJEJ DOBRODRUŽNEJ VÝBAVE?

MYŠLIENKA: Táto turistická fľaša dennodenne inšpiruje k tomu, aby sme žili život plnými dúškami, objavovali neznáme a oslavovali svoju jedinečnosť.

MOTÍV PLNÝ ŽIVOTA: Okúzľujúci motív a posolstvo fľaše Ťa spolu zavedú do sveta, v ktorom vládne divoká krása prírody a nekonečná sloboda, kde každý môže rásť a kvitnúť vo svojej jedinečnosti.

PERFEKTNÝ DARČEK: Daruj túto fľašu niekomu špeciálnemu a nechaj ju hovoriť za Teba. Ideálny kúsok pre všetkých, ktorí milujú prírodu, slobodu a hľadajú inšpiráciu v každodennom živote.

VLASTNOSTI FĽAŠE A STAROSTLIVOSŤ

Materiál: Turistická fľaša je vyrobená z odľahčenej nerezovej ocele a smaltu.

Objem: Turistická fľaša má objem 600ml.

Farba: Biela

Starostlivosť: Čistiť odporúčame ručne.

Vlastnosti: Turistická fľaša 600ml je skvelou alternatívou plastovej fľašky.

Použitie: Fľašu môžeš vziať so sebou kamkoľvek a vychutnať si z nej všetky možné studené či teplé nápoje. Turistická fľaša nie je vhodná na použitie v mikrovlnnej rúre a na ohrev na indukčnej platni, plynovom sporáku či ohni. Neodporúčame fľašu používať na horúce nápoje.

DIZAJNOVANÉ A POTLÁČANÉ NA SLOVENSKU. 

Rok vydania: 2024 Rozmer: 80×220 mm Väzba: krabička

Zaradené v kategóriách