Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Turistická fľaša Kde ma láska k horám viedla, tam srdce domov našlo

Ľúbené (2024)

🍌 Odosielame o 9 dní.
14,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Či už sa plánuješ vydať na výstup do neznámych hôr, alebo len túžiš po prechádzke lesnými chodníkmi, turistická fľaša Kde ma láska k horám viedla, tam srdce domov našlo bude pripomienkou, že domov nie je len miesto, kde žijeme, ale miesto, kde je naše srdce naplnené láskou a spokojnosťou.

PREČO BY SA TÁTO TURISTICKÁ FĽAŠA MALA STAŤ SÚČASŤOU TVOJEJ VÝBAVY?

PRAKTICKÝ SPOLOČNÍK NA KAŽDOM KROKU: Fľaša vyrobená z odľahčenej nerezovej ocele je navrhnutá na jemné udržanie nápojov hrejivých alebo chladných, presne tak, ako potrebuješ, bez ohľadu na to, kam Ťa Tvoje kroky zavedú. Ľahký, no zároveň odolný materiál zaisťuje, že si ju môžeš vziať so sebou na akékoľvek dobrodružstvo.

EKOLOGICKÁ A UDRŽATEĽNÁ: Touto fľašou nielen vyjadruješ svoju lásku k prírode a dobrodružstvu, ale tiež prispievaš k ochrane životného prostredia. Jej viacnásobné použitie pomáha znižovať potrebu jednorazových plastových fľašiek.

"KDE MA LÁSKA VIEDLA, TAM SRDCE DOMOV NAŠLO" VIAC NEŽ LEN NÁPIS: Tento nápis na turistickej fľaši slúži ako každodenná inšpirácia hľadať a nasledovať svoje srdce, objavovať nové horizonty a nájsť pravý význam slova "domov". Je to dokonalý darček pre každého, kto miluje prírodu, túži po dobrodružstve alebo hľadá miesto, kde jeho srdce nájde pokoj a spokojnosť.

VLASTNOSTI FĽAŠE A STAROSTLIVOSŤ

Materiál: Turistická fľaša je vyrobená z odľahčenej nerezovej ocele a smaltu.

Objem: Turistická fľaša má objem 600ml.

Farba: Biela

Starostlivosť: Čistiť odporúčame ručne.

Vlastnosti: Turistická fľaša 600ml je skvelou alternatívou plastovej fľašky.

Použitie: Fľašu môžeš vziať so sebou kamkoľvek a vychutnať si z nej všetky možné studené či teplé nápoje. Turistická fľaša nie je vhodná na použitie v mikrovlnnej rúre a na ohrev na indukčnej platni, plynovom sporáku či ohni. Neodporúčame fľašu používať na horúce nápoje.

DIZAJNOVANÉ A POTLÁČANÉ NA SLOVENSKU. 

Rok vydania: 2024 Rozmer: 80×220 mm Väzba: krabička

Zaradené v kategóriách