Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Smaltovaný hrnček Na cesty, ktoré nemajú konca

Ľúbené (2024)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
11,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Predstavujeme Ti smaltovaný hrnček, ktorý je viac než len nádobou na Tvoj obľúbený nápoj. Tento hrnček s objemom 330 ml, zdobený horami a nápisom „Na cesty, ktoré nemajú konca“ je symbolom nekonečnej túžby po dobrodružstve, objavovaní a prekonávaní hraníc.

ČÍM JE HRNČEK NA CESTY, KTORÉ NEMAJÚ KONCA TAK VÝNIMOČNÝ?

SYMBOL NEKONEČNEJ CESTY: Každý dúšok z tohto hrnčeka pripomína, že pravé dobrodružstvo nikdy nekončí a že každý deň môže byť začiatkom novej cesty.

VYSOKOHORSKÝ DIZAJN: S jeho jedinečným dizajnom si budeš pripadať, ako keby si bol stále na cestách, objavujúc krásy divokej prírody, bez ohľadu na to, kde práve piješ svoj obľúbený čaj alebo kávu. Tento hrnček nie je len nádherným kúskom, ale vďaka smaltovanej úprave je aj odolný voči náročným podmienkam a tým sa stáva skvelým spoločníkom pre všetky možné dobrodružstvá.

PERFEKTNÝ DARČEK: Či už ako darček pre milovníka prírody, turistu, alebo len pre niekoho, kto miluje život plný dobrodružstiev, tento hrnček je ideálnou voľbou pre každého, kto túži po cestách, ktoré nemajú konca.

VLASTNOSTI HRNČEKA A STAROSTLIVOSŤ

Materiál: Smaltovaný hrnček je vyrobený z kovu a smaltu

Objem: Hrnček má objem 330ml

Farba: Biela, čierny okraj

Starostlivosť: Smaltovaný hrnček odporúčame čistiť ručne

Použitie: Hrnček môžeš vziať so sebou kamkoľvek a vychutnať si z neho všetky možné nápoje. Hrnček nie je vhodný na použitie v mikrovlnnej rúre.

DIZAJNOVANÉ A POTLÁČANÉ NA SLOVENSKU.

Rok vydania: 2024 Rozmer: 105×105 mm Väzba: krabička

Zaradené v kategóriách