Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Smaltovaný hrnček Nechaj sa unášať výšinami svojich snov

Ľúbené (2024)

🍌 Odosielame o 9 dní.
11,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Predstav si, že sa každé ráno zobudíš s hrnčekom, ktorý Ťa vyzýva, aby si vyrazil na vysnívané dobrodružstvá, nech sú akokoľvek veľké a bláznivé. Smaltovaný hrnček s objemom 330ml, zdobený nádherným horským motívom a nápisom „Nechaj sa unášať výšinami svojich snov“ je presne tým spoločníkom, ktorý Ťa každé ráno nielen namotivuje, ale aj vytiahne zažiť všetky tie vysnívané chvíle do hôr i do celého sveta.

ČÍM JE HRNČEK NECHAJ SA UNÁŠAŤ VÝŠINAMI SVOJICH SNOV TAK VÝNIMOČNÝ?

MYŠLIENKA: Nápis na hrnčeku je pripomienkou, aby si sa nikdy nevzdal svojich túžob, aby si žil život plný dobrodružstiev a objavov. Každý dúšok z tohto hrnčeka Ti má rovnako pripomínať, že Tvoje sny sú vždy na dosah.

HORSKÝ MOTÍV: Dizajn, ktorý Ťa každý deň pripojí k prírode, aj keď si práve zatvorený doma alebo v kancelárii. Pohľad na tento hrnček Ťa prenesie do sveta vysokých hôr, nekonečných dobrodružstiev a k všetkým nazabudnuteľným spomienkam.

PERFEKTNÝ DARČEK: Hľadáš perfektný darček pre milovníka hôr, dobrodruha alebo snílka? Tento hrnček je ideálnou voľbou pre každého, kto si cení krásu prírody, hôr a nebojí sa nasledovať svoje sny.

VLASTNOSTI HRNČEKA A STAROSTLIVOSŤ

Materiál: Smaltovaný hrnček je vyrobený z kovu a smaltu

Objem: Hrnček má objem 330ml

Farba: Biela, čierny okraj

Starostlivosť: Smaltovaný hrnček odporúčame čistiť ručne

Použitie: Hrnček môžeš vziať so sebou kamkoľvek a vychutnať si z neho všetky možné nápoje. Hrnček nie je vhodný na použitie v mikrovlnnej rúre.

DIZAJNOVANÉ A POTLÁČANÉ NA SLOVENSKU.

Rok vydania: 2024 Rozmer: 105×105 mm Väzba: krabička

Zaradené v kategóriách