Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Smaltovaný hrnček Najkrajšie výhľady sú tie, ktoré zdieľame spolu

Ľúbené (2024)

🍌 Odosielame o 9 dní.
11,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Hrnček, za ktorým sa bude skrývať množstvo nezabudnuteľných spoločných príbehov a bude pripomienkou, aké dôležité je deliť sa o krásu sveta s tými, ktorých ľúbime. Každý dúšok z tohto hrnčeka Ťa prenesie na miesta, kde ste stáli spoločne s priateľmi alebo rodinou, obdivovali výhľady a zdieľali pocit radosti a súdržnosti. Je to pripomienka, aby ste sa zastavili, vdýchli a užili si prítomný moment spoločne. Pretože práve to sú tie najcennejšie momenty v živote.

PREČO BY MAL TENTO HRNČEK PATRIŤ DO VÝBAVY KAŽDEJ PARTIE V HORÁCH?

SYMBOL SPOLOČNÉHO OBJAVOVANIA: Tento hrnček je pripomienkou, že najkrajšie zážitky a výhľady sú o to krajšie, keď ich môžeme zdieľať s tými, na ktorých nám záleží. Je ideálnym spoločníkom na každú horskú výpravu, kde každý dúšok z neho pripomenie silu a krásu spoločne prežitých chvíľ.

ODOLNOSŤ: Vyrobený zo smaltu, vďaka ktorému je hrnček odolný proti nástrahám počasia a drobným nehodám, čo z neho robí spoľahlivého spoločníka na každej ceste.

DARČEK, KTORÝ HOVORÍ VIAC: Tento hrnček je dokonalým darčekom pre kamarátov, rodinu alebo kolegov, s ktorými si zdieľal nezabudnuteľné chvíle v prírode, alebo pre tých, s ktorými sa tešíš na nové dobrodružstvá.

VLASTNOSTI HRNČEKA A STAROSTLIVOSŤ

Materiál: Smaltovaný hrnček je vyrobený z kovu a smaltu

Objem: Hrnček má objem 330ml

Farba: Biela, čierny okraj

Starostlivosť: Smaltovaný hrnček odporúčame čistiť ručne

Použitie: Hrnček môžeš vziať so sebou kamkoľvek a vychutnať si z neho všetky možné nápoje. Hrnček nie je vhodný na použitie v mikrovlnnej rúre.

DIZAJNOVANÉ A POTLÁČANÉ NA SLOVENSKU.

Rok vydania: 2024 Rozmer: 105×105 mm Väzba: krabička

Zaradené v kategóriách