Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Smaltovaný hrnček Hory Sloboda Láska - Tri slová, jeden pocit

Ľúbené (2024)

🍌 Odosielame o 9 dní.
11,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ak hľadáš spoľahlivého smaltovaného spoločníka na veľké i malé dobrodružstvá v horách, práve si ho našiel. Tento smaltovaný hrnček s objemom 330ml a s nápisom „Hory Sloboda Láska - Tri slová, jeden pocit“ je viac než len hrnček. Je to Tvoj osobný spomienkový album plný dobrodružstiev, nezabudnuteľných výhľadov a chvíľ strávených s tými, ktorých najviac miluješ.

PREČO BY MAL TENTO HRNČEK BYŤ SÚČASŤOU TVOJEJ VÝBAVY?

MYŠLIENKA: Každý dúšok z tohto hrnčeka Ti pripomenie, že pravú slobodu a šťastie objavíš v hlbokom spojení s prírodou, v slobode a v láske, ktorá nás obklopuje.

SPOJENIE S PRÍRODOU: Hrnček Hory Sloboda Láska - Tri slová, jeden pocit je pripomienkou, že najkrajšie momenty života často nájdeme na cestách, v horách a vo voľnej prírode, kde môžeme zažiť skutočnú slobodu a lásku.

ODOLNOSŤ: Nech si kdekoľvek, tento odolný smaltovaný hrnček je pripravený na akúkoľvek dobrodružnú cestu s Tebou, dodávajúc Ti odvahu ísť vpred a objavovať.

IDEÁLNY DARČEK: Ak hľadáš originálny a zmysluplný darček pre milovníka hôr, turistiky alebo pre tých, ktorí si vážia slobodu a lásku v živote, tento hrnček je dokonalou voľbou, ktorá im otvorí dvere k novým zážitkom a dobrodružstvám.

VLASTNOSTI HRNČEKA A STAROSTLIVOSŤ

Materiál: Smaltovaný hrnček je vyrobený z kovu a smaltu

Objem: Hrnček má objem 330ml

Farba: Biela, čierny okraj

Starostlivosť: Smaltovaný hrnček odporúčame čistiť ručne

Použitie: Hrnček môžeš vziať so sebou kamkoľvek a vychutnať si z neho všetky možné nápoje. Hrnček nie je vhodný na použitie v mikrovlnnej rúre.

DIZAJNOVANÉ A POTLÁČANÉ NA SLOVENSKU.

Rok vydania: 2024 Rozmer: 105×105 mm Väzba: krabička

Zaradené v kategóriách