Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu


🍌 Odosielame o 5 dní.
9,19€
Zľava 7%
8,55€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Borat Sagdijev je šiestym najznámejším Kazachom a najlepším televíznym reportérom kazašskej štátnej televízie, ktorá ho vyšle do USA, aby tam nakrútil dokument o tejto „krajine neobmedzených možností“. A prípadne si našiel novú manželku, pretože tú starú tučnú mu znásilnil a roztrhal medveď.

Populárny britský komik Sacha Baron Cohen, známy aj ako Ali G, býva vďaka svojim imitačným a improvizačným schopnostiam často prirovnávaný k legendárnemu hercovi Petrovi Sellersovi. Vo svojej relácii Da Ali G Show úspešne zosmiešňuje slávne osobnosti i anonymných ľudí na ulici s tým, že sa vydáva nielen za zaostalého neumytého kazašského reportéra Borata, ale aj za britského predmestského rapera Aliho G, prípadne za homosexuálneho nemeckého módneho komentátora Bruna.

Film s nezvyčajným a gramaticky zámerne pokriveným názvom Borat: Nakúkanie do ameryckej kultúry na objednávku slavnoj kazašskoj národu je nakrútený podobnou metódou. Cohen s filmovým štábom putuje po Spojených štátoch a uvádza do rozpakov nič netušiacich ľudí, ktorí sa domnievajú, že sú svedkami snímania skutočného dokumentu pre kazašskú televíziu. Cohen však tentoraz ide v drsnosti a politickej nekorektnosti svojho humoru oveľa ďalej, než by to bolo možné v televíznej šou. Skutočná kazašská vláda nemá s týmto filmom nič spoločné a oficiálne proti nemu podala protest.
Bonusy:
BLU-RДY EЖKLUZIVNÍ BONUSY:
• FOX MOVIE CHANNEL UVÁDÍ S BORATEM O POSTAVĚ
• FOX MOVIE CHANNEL UVÁDÍ SVĚTOVOU PREMIÉRU BORATA
• PRODEJ KINOFILMU S KRÁVOU
DДLŠÍ BONUSY:
• VYNECHANÉ SCÉNY
• CELOSVĚTOVÉ PROPAGAČNÍ TURNÉ
• HUDEBNÍ REKLAMY


Herci: Sacha Baron Cohen, Pamela Anderson, Ken Davitian

Originálny názov: Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan Rok vydania: 2024 Katalógové číslo: D01777 Rozmer: 135×170 mm Dĺžka: 84 Obal: Blu-ray obal Titulky: české, anglické, arabské, bulharské, hebrejské, chorvatské, indonéské, islandské, japonské, korejské, maďarské, mandarínské, polské, portugalské, rumunské, řecké, slovinské, srbské, španělské, thajské Jazyk: čeština, angličtina, japončina, maďarčina, poľština, portugalčina, ruština, thajčina

Zaradené v kategóriách