Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO® NINJAGO® 71811 Arin a jeho nindžovská terénna bugina

LEGO (2024)

🍌 Odosielame o 8 dní.
45,18€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Chlapci a dievčatá od 7 rokov si môžu zinscenovať napínavé bitky z 2. série televízneho seriálu NINJAGO® Dragons Rising s touto stavebnicou LEGO® NINJAGO Arin a jeho nindžovská terénna bugina (71811). Táto dobrodružná stavebnica pre deti obsahuje hračkárske vozidlo v Arinovom žltom prevedení s pohyblivými kolesami, odpružením, otváracím kokpitom s priestorom pre 2 minifigúrky, 2 vystreľovačmi projektilov so 6 projektilmi a veľkým hákom na zadnej časti, ktorý pomáha chytať zloduchov.

Nindžovskáhračka obsahuje model Dračieho mláďatka Riyu a 4 NINJAGO minifigúrky: Lezca Colea s lezeckým hákom a doplnkom meča katana, Arina s lezeckým hákom a doplnkom meča katana, Pazúrnatého bojovníka vo vlčej maske a Cinder s doplnkom meča.

Zvyšok série zostaviteľných nindžovských hračiek LEGO NINJAGO pre deti je plný robotov, drakov a chrámov, takže fanúšikovia si môžu zinscenovať akčné príbehy so svojimi hrdinami (stavebnice sú predávané samostatne). Každý nindžovský model možno postaviť pomocou aplikácie LEGO Builder, ktorá vás a vaše dieťa prevedie jednoduchým a intuitívnym staviteľským dobrodružstvom.

Počet dielikov: 267
Vek: 7+

Rok vydania: 2024 Rozmer: neuvedený

Zaradené v kategóriách