Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ostrov pokladov

Albi (2024) • Edícia Albi+

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
48,99€
Zľava 15%
41,64€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ostrov pokladov je unikátna rodinná hra, v ktorej jeden hráč hrá za Dlhého Johna Silvera – slávneho piráta, toho času vo väzení – ktorý kdesi ukryl svoj nazbieraný lup, a ostatní hráči za pirátov, ktorí sa snažia poklad nájsť ako prví. Hráč Dlhého Johna musí ostatným napovedať (ale ideálne tak, aby nebol poklad odhalený) a ostatní sa budú snažiť za pomoci kružidiel, obkresľovania šablón a dedukcie nájsť v jeho nápovedách tú správnu cestu k cieľu (a ideálne na ňu pritom neupozorniť svojich protihráčov).

Hra Ostrov pokladov obsahuje: plán ostrova, dosku kalendára, 5 zásten, 5 figúrok, 4 karty postáv, 5 minimap, 4 poznámkové karty, truhlu, 7 žetónov truhly, 8 žetónov informácií, 26 tipov, 11 čiernych známok, 4 ukazovatele poradia, 1 arch so samolepkami, 2 minipravídka, 5 fixiek, kružítko, pravítko, malú a veľkú kruhovú šablónu, veľký a malý kompas a pravidlá.
Počet hráčov: 2-5
Dĺžka hry: 45+

Čo je Albi+?
Albi+ je edícia spoločenských hier, v rámci ktorej prinášame na slovenský trh v obmedzenom náklade výber titulov, ktoré sú zaujímavé, ale z najrôznejších dôvodov by mohli byť prehliadané.


Rok vydania: 2024 Odporúčaný vek: 10+ Katalógové číslo: 12281 Rozmer: 290×290 mm Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách