Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Dunajská Streda a okolie z neba

Milan PaprčkaCBS (2024) • Edícia Slovensko z neba

🍌 Odosielame o 9 dní.
24,95€
Zľava 7%
23,30€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Objavte krásy Dunajskej Stredy a jej okolia novými očami… z vtáčej perspektívy! Naše nová kniha “Dunajská Streda a okolie z neba” je ďalšou pútavou tvorbou Milana Paprčku, známeho leteckého fotografa a jeho CBS Flying Teamu.

Dunajská Streda a okolie z neba” vás očarí svojimi jedinečnými a úchvatnými pohľadmi na Žitný ostrov. Kniha obsahuje fotografie každej obce okresu, zachytené v rôznych ročných obdobiach, pričom každá fotografia je doplnená užitočnými a zaujímavými informáciami v slovenčine, maďarčine a angličtine.

Keď prelistujete stránky tejto knihy, uvidíte, ako sa obrovská farebná mozaika polí na jar rozžiari žltými kvetmi repky, v lete ožije bohatými zlatými klasmi a v jeseň celý región zahalí do pestrých a ohnivých odtieňov. Lesy, rieky, mlyny… všetko to bude pred vašimi očami ožívať a približovať vám toto úžasné miesto ako nikdy predtým.

Chcete zažiť tento nádherný let ponad Źitný ostrov? Pozvite svoje oči na dobrodružstvo s knihou “Dunajská Streda a okolie z neba“.

5 hlavných výhod tejto knihy:
1. Autentický zážitok: S každou fotografiou a príbehom budete cítiť, akoby ste nad daným miestom leteli sami.
2. Multijazyčnosť: Kniha je dostupná v slovenskom, maďarskom a anglickom jazyku, čo z nej robí perfektný darček pre Slovákov, Maďarov, aj cudzincov.
3. Jedinečné fotografie: Každá obec okresu Dunajská Streda je zachytená v jedinečnom svetle a zo zaujímavých uhlov.
4. Kvalitný tlačový materiál: Kniha je tlačená na kvalitnom foto papieri a každá stránka je skutočným umeleckým dielom.
5. Ideálny darček: Kniha je skvelým darčekom pre každého, kto má rád prírodu, históriu, cestovanie alebo fotografiu – alebo pre každého, kto miluje túto oblasť.

Pozrite sa na tento nádherný kraj z novej perspektívy – objednajte si ešte dnes svoju vlastnú knihu “Dunajská Streda a okolie z neba”!


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2024 ISBN: 9788081443299 Rozmer: 245×165 mm Väzba: pevná Jazyk: slovenčina, maďarčina, angličtina

Zaradené v kategóriách