Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Tréning pamäti (nielen) pre seniorov 2


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
2,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Tréning pamäti (nielen) pre seniorov 2 je voľným pokračovaním mimoriadne úspešného projektu vydavateľstva Petit Press.
Zošit na 36 stranách prináša množstvo zaujímavých úloh, ktoré podporujú pamäť, myslenie, pozornosť a postreh, cibria slovnú zásobu a rečové schopnosti.
Tréning pamäti obsahuje zábavné rébusy, hádanky, hlavolamy, doplňovačky, kvíz a ešte oveľa viac. Zoradený je do logických celkov, pričom sa sústredí na precvičovanie rôznych kognitívnych funkcií čitateľa.
Úlohy preveria vedomosti a pomôžu zachovať myseľ sviežu a činorodú. Navyše prispejú aj k dobrej nálade a pohode.

O autorkách:
Tréning pamäti (nielen) pre seniorov 2 autorsky pripravila psychologička Jana Pavlíková.
Ako psychológ sa venuje témam duševného zdravia, osobnostným a vzťahovým problémom, otázkam profesijnej orientácie, poskytuje individuálnu a skupinovú psychologickú starostlivosť. Je autorkou básničiek a hádaniek v Čítanke pre 1. ročník ZŠ, autorkou veršovaných kníh pre deti, autorkou a ilustrátorkou logopedických básničiek poviedok a hier v logopedickom pracovnom zošite Hry s rečou. Je spoluautorkou edukačných pracovných zošitov zo série Hravá škôlka vytvorenej v súlade so Štátnym vzdelávacím programom pre predprimárne vzdelávanie, spoluautorkou tematicky zameraných pracovných zošitov pre deti predškolského veku a žiakov prvého stupňa zameraných na rozvoj kognitívnych funkcií a čítanie s porozumením. Autorsky sa podieľa na tvorbe detských časopisov.
Tréning pamäti (nielen) pre seniorov 2 ilustrovala a graficky spracovala Terézia Pavlíková.
Venuje sa štúdiu digitálneho marketingu na Univerzite Komenského v Bratislave. Má viacročné skúsenosti s grafickou tvorbou a ilustrovaním edukačných pracovných zošitov určených pre deti predprimárneho vzdelávania, žiakov prvého a druhého stupňa ZŠ zameraných na rozvoj kognitívnych funkcií a čítanie s porozumením.
V zahraničí sa dlhodobo venovala seniorom po cievnych príhodách a seniorom v rôznych štádiách Alzheimerovej choroby. Pracovala na udržiavaní a zlepšovaní ich kognitívnych funkcií pomocou každodenných tréningových cvičení.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2024 ISBN: 9772989351008 Rozmer: 188×270 mm Počet strán: 36 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách