Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Prievidza, Bojnice a ich okolie kedysi a dnes

CBS • Edícia Kedysi a dnes

🍌 Odosielame o 9 dní.
24,95€
Zľava 7%
23,30€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ponorte sa do časovej kapsuly regiónu hornej Nitry s našou fascinujúcou knihou “Prievidza, Bojnice a ich okolie Kedysi a dnes“. Tento jedinečný fotografický archív vás vezme na cestu spomienok, kde staré historické snímky, získané od zberateľov a po archívoch, sú umne porovnané s aktuálnymi fotografiami z rovnakých miest.

Obdivujte, ako sa časom transformovala podoba mestských a prírodných scén, od starobylých uličiek až po majestátne hradby. S knihou v ruke môžete sledovať evolúciu takmer každej obce okresu Prievidza, ako aj jeho centier – Previdze, Handlovej, Novák a Bojníc. Tento vizuálny stroj času je viac než len zbierkou fotografií; je to most medzi minulosťou a súčasnosťou, pripomínajúci nám, odkiaľ sme prišli a kam smerujeme.

Bilingválne popisy v slovenčine a angličtine robia túto knihu prístupnou a obohacujúcou pre domácich aj medzinárodných čitateľov. A s pevným 170g papierom, ktorý je ideálny pre fotografie, sa každá stránka stáva oknom do iného času.

Či už hľadáte reprezentatívny darček, alebo ste nadšeným milovníkom histórie a kultúry, táto kniha je dokonalou voľbou, ktorá poteší každého, kto ju otvorí. Autorské dielo fotografa Bohuša Schwarzbachera zaručene prinesie hodiny fascinujúceho objavovania a nostalgie.

Recenzie a kritiky

ISBN: 9788081443541 Rozmer: 220×220 mm Väzba: pevná Jazyk: slovenčina, angličtina

Zaradené v kategóriách