Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán (HU)


🍌 Odosielame o 4 dni.
7,99€
Zľava 7%
7,43€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Jack "Lucky" Aubrey (Russell Crowe) a Királyi Haditengerészet derék parancsnoka. Fregattját hirtelen megtámadja egy túlerőben lévő ellenséges erő.
Bár a hajó súlyosan megsérül a csetepaté során, és a legénységből sokan megsebesülnek, Jack Aubrey parancsnok úgy dönt, hogy gyilkos hajszába kezd két óceánon keresztül, hogy mindenáron elfogja az ellenséges hajót. A tét rendkívül nagy. Ha a parancsnoknak sikerül legyőznie az ellenséges hajót, hírnévre és hírnévre tesz szert; ha nem, akkor a feledés homályába taszítja magát és legénységét.
A Mester és parancsnok a világ peremén egy látványos kalandfilm, amely példátlanul epikus méreteket ölt. A napóleoni háborúk idején játszódó történet a bátorságról, a becsületről és a kemény tengerészéletről. A filmet a háromszoros Oscar-jelölt rendező, Peter Weir és egy sztárszereplőgárda vezeti, élén a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjas Russell Crowe-val.

Herci: Russell Crowe, Paul Bettany, Billy Boyd, James D'Arcy, Edward Woodall, Chris Larkin, Max Pirkis, Jack Randall, Max Benitz, Lee Ingleby, David Threlfall, Bryan Dick, Robert Pugh, Joseph Morgan, John DeSantis, Mark Lewis Jones, Patrick Gallagher, Richard McCabe, Ian Mercer, George Innes, William Mannering

Originálny názov: Master and Commander: The Far Side of the World Rok vydania: 2024 Katalógové číslo: D01768 Rozmer: 135×170 mm Obal: Blu-ray obal Titulky: české, anglické, arabské, bulharské, estonské, hebrejské, chorvatské, indonéské, islandské, kantonské, korejské, litevské, lotyšské, maďarské, mandarínské, polské, portugalské, rumunské, ruské, řecké, slovinské, thajské, turecké Jazyk: čeština, angličtina, maďarčina, ruština, thajčina, turečtina

Zaradené v kategóriách