Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Milovanie (e-kniha)

EPUB MOBI Andrea CoddingtonIkar (2013)

🌴 Okamžite na stiahnutie
6,20€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Román Milovanie je zmesou vášne, lásky, vysnívaného života na pozadí toho reálneho, nevery, ktorá dávno prerástla do nekonvenčného vzťahu, neschopnosti rozhodnúť sa rozumom, poníženia a znášania dôsledkov, za ktoré môže bezhlavo zaľúbené srdce.

Milenecký trojuholník Arianny Blakovej sa zmenil na začarovaný kruh. V spoločnosti newyorských mocných, ktorí sa snažia zachrániť mesto a vybudovať z neho biľagom násilností nepoškvrnené ihrisko pre slávnych a bohatých, sa odohráva jej osobná dráma. Flirt s Gavinom Silarom už dávno nie je nevinný, manželstvo so Samom vôbec nie je perfektné. Násilie ju, ako mnoho Newyorčanov, prekvapí tam, kde ho čakala najmenej, tak ako ju prekvapuje intenzita fyzického potešenia, uspokojenia a jednoduchosti lásky. Vyvrcholenie tohto príbehu potvrdzuje, že v živote robíme rozhodnutia, s ktorými sa potom musíme naučiť žiť.

„V Milovaní ide predovšetkým o lásku. Jej nelogickosť a silu, ktorou nás zasiahne nepripravených“, hovorí o svojom najnovšom románe jedna z najúspešnejších slovenských autoriek Andrea Coddington a dodáva: „Otázka hlavných hrdinov znie, či jej otvoriť dvere a nechať ju prevalcovať všetko, čo celý život budujú alebo ju alibisticky nazvať „ošiaľom“ a premárniť jedinečnú, možno aj jedinú šancu. Ťažoba rozhodnutia je veľká, ale keď sú karty rozdané, vždy je všetko ľahšie. Tak alebo onak.“

Rok vydania: 2013 Počet strán: 208 Jazyk: slovenčinaŠtýl: erotický, romantický

Zaradené v kategóriách