Nová krimi Dominika Dána v predpredaji!

Domček na konci sveta

Mary Ellen TaylorNOXI (2024)

🍌 Predobjednávka, vychádza 1. 7. 2024
19,90€
Zľava 18%
16,32€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Od autorky bestselleru Sezóna zemolezu prichádza nový sugestívny román s dvoma časovými líniami, ktorý odkrýva skryté tajomstvá rodinného podniku – Prímorského rezortu.

Keď more na chvíľu opäť vydá starú stroskotanú loď, na povrch sa spolu s ňou vyplavia aj dávne tajomstvá. Aspoň tak sa to traduje v rodnom meste Ivy Nealovej v Nags Head v Severnej Virgínii. Keď po smrti svojej starej mamy zdedí rodinný domček na pláži, vie, že návrat domov znamená postaviť sa zoči-voči bývalej najlepšej kamarátke a priateľovi, ktorých pred rokmi zradila.
Počas vypratávania domčeka začne objavovať v skriniach čoraz viac kostlivcov, no nie všetci sú jej vlastní. Medzi neporiadkom sa nachádzajú aj stopy z minulosti jej starej mamy z očarujúceho Prímorského rezortu, ktoré kedysi vlastnila jej rodina. V jedno osudové leto roku 1950 otrasie personálom aj hosťami príchod oslnivej speváčky, no nie všetci sa dočkajú jesene.

Zatiaľ čo Ivy bojuje s narušenými priateľstvami a rodiacim sa vzťahom v prítomnosti, hrozí, že ju minulosť zrazí na kolená. Keď však odhalí silu svojej starej mamy a žien, ktoré prišli pred ňou, uvedomí si, že je ako stroskotanec: piesok sa okolo nej síce môže presúvať a meniť, ale ona si aj napriek tomu nájde pevnú zem pod nohami.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Brighter the Light Rok vydania: 2024 ISBN: 9788081116728 Rozmer: 145×227 mm Počet strán: 360 Väzba: pevná Štýl: romantický, mysteriózny, psychologický, napínavý, dobrodružný, historickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách