Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO® - Disney Princess™ 43238 Elsa a hrad z Ľadového kráľovstva

LEGO (2024)

🍎 Vypredané
39,36€

Deti od 4 rokov už čaká nekonečná hra v paláci popri zlepšovaní svojich staviteľských zručností s modelom LEGO® | Disney Ľadové kráľovstvo Elsa a hrad z Ľadového kráľovstva (43238). Nájdete tu hrad s kuchyňou, krbom, hojdačkou a šmýkačkou, táborákom, malým ľadovým kanoe a množstvom rozprávkových prvkov. Model obsahuje minifigúrky Elsy a Anny LEGO | Disney a navyše figúrky zvieratiek Bruniho a malého soba LEGO | Disney.

Táto stavebnica 4+ posilňuje sebavedomie detí zábavnou hrou a umožňuje dospelým podeliť sa s nimi o túto radosť. Štartovacia kocka dá deťom pevný základ na začatie stavby. Každé balenie kociek obsahuje jednu postavičku, takže hra sa môže začať hneď a stavebnicu môžete dokončiť neskôr.

Okrem jednoduchého obrázkového návodu, ktorý je určený pre deti, ktoré sa práve učia čítať, nájdete v aplikácii LEGO Builder intuitívne staviteľské dobrodružstvo. Deti si môžu približovať a otáčať modely v 3D zobrazení, ukladať svoje stavebnice a sledovať svoj pokrok. Stavebnicu si užijú deti, ktoré milujú modely palácov z Ľadového kráľovstva Disney a poslúži ako skvelý darček.



Počet dielikov: 163
Vek: 4+

Rok vydania: 2024 Rozmer: neuvedený

Zaradené v kategóriách