Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO® City 60434 Vesmírna základňa a štartovacia plošina pre raketu

LEGO (2024)

🍌 Odosielame o 8 dní.
128,88€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Táto hračka LEGO® City Vesmírna základňa a štartovacia plošina pre raketu (60434) na prieskum vesmíru je plná prvkov, aby ste mohli zažiť nadpozemské dobrodružstvá. Nechýba riadiaca miestnosť a otočný vesmírny vežový žeriav nad hlavnou časťou, ktorá sa dá otvoriť. V nej nájdete výstroj, vedecké laboratórium a kútik s občerstvením. Stavebnica obsahuje aj raketu, štartovaciu plošinu, stavebné vozidlo a kúsok planéty s hračkárskymi energetickými kryštálmi a rastlinami. Keď sa budete chcieť zahrať na nápadité scénky, zíde sa vám šesť minifigúrok členov vesmírnej posádky alebo figúrky robota a dvoch mimozemšťanov.

Vezmite deti na napínavé staviteľské dobrodružstvo s aplikáciou LEGO Builder. Môžu si v nej približovať a otáčať stavebnice v 3D prostredí, aby si ich pri stavaní prezreli zo všetkých strán.

Vesmírne stavebnice LEGO City obsahujú realistické vozidlá, prepracované modely a inšpiratívne postavy pre nápadité hry bez obmedzení. Na rakete z tejto stavebnice nájdete špeciálny dielik,ktorým sa dá spojiť s ďalšími kompatibilnými vesmírnymi stavebnicami LEGO (predávané samostatne) pre ešte väčšie dobrodružstvá!

Počet dielikov: 1422
Vek: 8+

Rok vydania: 2024 Rozmer: neuvedený

Zaradené v kategóriách