TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Zakk Sabbath: Doomed Forever Forever Doomed MC

MC kazeta


🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
24,30€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

ZAKK SABBATH sú späť s ešte masívnejšou dávkou čistého uctievania BLACK SABBATH!

Oslavujúc viac ako 50 rokov od najslávnejšej štvorky v Birminghame, „vynálezcov“ heavy metalu uctieva popredné trio na čele s gitaristom a spevákom Zakkom Wyldeom dvojalbumom „Doomed Forever Forever Doomed“.
Táto láskyplná pocta obsahuje brilantný pohľad Američanov na druhú a tretiu celovečernú skladbu BLACK SABBATH, klasické heavymetalové majstrovské diela „Paranoid“ (1970) a „Master of Reality“ (1971).
ZAKK SABBATH založil gitarista a spevák BLACK LABEL SOCIETY Zakk Wylde, ktorý je všeobecne známy tým, že dlhé roky pôsobil ako hlavný gitarista OZZY OSBOURNE a teraz PANTERA. Po tom, čo spočiatku vystupovali iba naživo s rotujúcimi členmi, ZAKK SABBATH upevnili stabilné obsadenie pridaním OZZYho OSBOURNEA a basgitaristu ROB ZOMBIE Blaska a Joeyho Castilla na bicie (tiež DANZIG a QUEENS OF THE STONE AGE). ZAKK SABBATH, inšpirovaní 50. výročím rovnomenného debutu BLACK SABBATH v plnej dĺžke, vydali v roku 2020 poctu tomuto monumentálnemu heavymetalovému míľniku pod názvom „Vertigo“. Album bol plný chvály od kritikov aj fanúšikov.

Toto trio zaznamenalo obrovský celosvetový úspech, čoho dôkazom sú pôsobivé zápisy v rebríčku Billboard, ako je 5. miesto v americkej hitparáde Hard Music, 7. miesto v rebríčku aktuálnych rockových albumov a 27. miesto v rebríčku najlepších albumov Billboard spolu s 1. miestom v metalových albumoch vo Francúzsku. a 3. v nemeckom rebríčku albumov, ako aj 9. miesto v britskom rebríčku Top 40 Rock/Metal. Čistá vášeň pre klasický metal prinútila ZAKK SABBATH postaviť ešte monolitický pomník BLACK SABBATH ako predtým s dvojalbumom „Doomed Forever Forever Doomed“.

Je načase znova zabúchať na tieto krásne prepracované skladby, ktoré sa ľahko zaraďujú medzi najvplyvnejšie a najdôslednejšie, aké kedy ľudia zložili!
Tracklist:
Doomed Forever
1. War Pigs
2. Paranoid
3. Planet Caravan
4. Iron Man
5. Electric Funeral
6. Hand of Doom
7. Rat Salad
8. Fairies Wear Boots
Forever Doomed
1. Sweet Leaf
2. After Forever
3. Embryo
4. Children of the Grave
5. Orchid
6. Lord of this World
7. Solitude
8. Into the Void

Rok vydania: 2024 Katalógové číslo: MER124MC Rozmer: 142×126 mm Obal: CD obal

Zaradené v kategóriách