Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Milli Vanilli: Best of Milli Vanilli / 35th Anniversary MC

MC kazeta


🍌 Dodanie môže trvať viac ako 30 dní
22,29€
Zľava 12%
19,60€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

35. výročie popovej senzácie Milli Vanilli sa oslavuje špeciálnym vydaním, ktoré vzdáva hold nadčasovým hitom ikonickej skupiny: „The Best of Milli Vanilli (35th Anniversary)“.
Táto výročná kolekcia sľubuje fanúšikom cestu cez piesne, ktoré definovali éru, vrátane hitov „Girl You Know It's True“, „Blame It On the Rain“, „I'm Gonna Miss You“ a „Baby Don' tForget My“. Number". Tieto piesne naďalej rezonujú u publika a demonštrujú trvalý vplyv Milli Vanilli na hudobnú scénu.
Milli Vanilli bola jednou z najpopulárnejších hudobných skupín konca 80. a začiatku 90. rokov. Ich prvý hit „Girl, You Know It's True" vytvoril jedinečný humbuk, ktorý poháňa dvoch bývalých klubových tanečníkov Roba Pilatusa a Faba Morvana medzi popové superhviezdy. Boli chválení, zbožňovaní a oslavovaní. Do roku 1990
kapela dostala cenu Grammy za „Najlepšieho nového umelca“, ktorá bola neskôr zrušená, keď sa stala svetu jasné, že Rob Pilatus a Fab Morvan – tvár projektu – v skutočnosti nikdy nespievali, dal dokopy hudobný producent Frank Farian, ktorý stojí aj za ďalšími skupinami ako Boney M., La Bouche a No Mercy, a použil vokály spevákov Brad Howell, John Davis, Jodie Rocco, Linda Rocco a Charles Shaw Škandál sa dostal na titulky po celom svete a títo dvaja muži sa rozišli. Hudba Milli Vanilli však pretrváva.

Tracklist:
1. Girl, You Know It's True
2. Baby Don't Forget My Number
3. Blame It On the Rain
4. I'm Gonna Miss You
5. Keep On Running
6. All or Nothing
7. Can't You Feel My Love
8. Dream To Remember
9. Ma Baker
10. Hush
11. Money
12. Is It Love
13. More Than You'll Ever Know
14. Take It As It Comes
15. Girl, I'm Gonna Miss You (Us Single Version)
16. Girl, You Know It's True (Us Single Version)
17. Baby Don't Forget My Number (Radio Mix)

Rok vydania: 2023 Katalógové číslo: 19658841694 Rozmer: 142×126 mm Obal: krabička

Zaradené v kategóriách