Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

PERNY MILAN LUDOVA VESELICA: KED MI PRISLA KARTA NARUKOVAT

Milan Perný prichádza so svojim v poradí šiestym CD albumom. Štýlom a hudobným spracovaním sa CD približuje k prvým trom...


🍌 Odosielame o 6 dní.
7,99€
Zľava 7%
7,43€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Milan Perný prichádza so svojim v poradí šiestym CD albumom. Štýlom a hudobným spracovaním sa CD približuje k prvým trom vydaným albumom. Na albume nájdete ľudovečky do tanca, experimenty, cigánsku pieseň, balkánske rytmy, turecké a šamanistické rytmy, ale aj ľudovky v bigbítovom a disco štýle, či dokonca balady. Hlavnými sólistami albumu sú dlhoroční spoluhráči, známy ako MM TEAM, Milan Perný a Marek Dragúň. Rytmiku a živelnosť albumu opäť vdýchol talentovaný bubeník Lucas Perný. Na elektrickej, akustickej a basovej gitare na albume hral dlhoročný člen skupiny PROFIL - Ján Walla. Nahrávky vznikli v štúdiu PROFIL. CD je obohatené aj o dva tanečné remixy: Retro zmes a Macejko. Remixy vznikli v štúdiu Michala Poláka (Podklady na Zakázku). Spevácky sa na albume podieľali aj kolegovia známy z predošlých albumov (Jaroslava Matuškovičová, doc Ing. Ján Žitňanský, PhD.).

Zoznam skladieb: 1. Zasial som si bôbovníka, Neoriem nesejem, 2. Čo to máš má milá, 3. Za tú našu záhradečku, 4. Čo to tam šuchoce, 5. Stromečky okolo Rajčanky, 6. Tam hore na vřšku, Kedy že zo žitko vzíde, 7. Fridolín, 8. Neďaleko od Trenčína, 9. Za našou dedinou uprostred lesa, 10. Vysoko som vyskočil, Dajte ma mamičko do školy, Borovka, 11. V komjackom zelenom háji, 12. Když sem já šel kolem panskej zahrady, Vozí gazda, 13. Kamarátko moja požič mi lajblika, 14. Neviem neviem, Hledám galánečku, 15. Povedz že mi Javorinka košatá, Nedaľeko mlyna, 16. Keď mi prišla karta narukovať, 17. Šaj-Šaj-Šaj-Šalali, BONUS: 18. Retro zmes (REMIX). Toto sĺo patrí Vám, Čo sa mi môže stať, Otvárajte kasíno, Veronika, Nalej mi vína Malvína, 19. Macejko (REMIX)

Rok vydania: 2015 Katalógové číslo: CDK00362731 Rozmer: 142×126 mm Obal: CD obal

Zaradené v kategóriách