Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO® Friends 41758 Adventný kalendár 2023

LEGO (2023)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
24,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Spríjemnite fanúšikom rady LEGO® Friends od 6 rokov čakanie na Vianoce s Adventným kalendárom 2023 LEGO® Friends 41758. Za každými dvierkami nájdete minibábiku, mikrobábiku alebo mini model, ktoré spríjemnia čakanie na Vianoce a dodajú mu kúzlo.

Tento adventný kalendár oslavuje maznáčikov z mestečka Heartlake. Deti si zamilujú objavovanie rôznych zvieratiek, minibábiek, mini modelov a doplnkov, ktoré spoločne tvoria výstavku ihriska pre miláčikov. Maznáčikovia sa môžu hrať na ihrisku alebo sa zviezť na vianočnej mašinke. Deti môžu popustiť uzdu kreativite a pomôcť Leovi a Autumn ozdobiť vianočný stromček.

Súčasťou kalendára je herná podložka a rôzne moduly, ktoré môžete spájať a premiestňovať a vytvoriť ihrisko pre všetkých miláčikov. Deti môžu nájsť vianočnú škatuľu a ozdobiť a prispôsobiť si vianočný stromček farebnými bodkami.

Obsahuje 10 postáv LEGO® Friends a zábavné vianočné aktivity.

Hodiny zábavných príbehov – 24 mini modelov v tomto adventnom kalendári s tematikou ihriska pre miláčikov umožní deťom zažiť veľa rôznych dobrodružstiev s miláčikmi.

Rok vydania: 2023 Katalógové číslo: lg41758 Rozmer: 385×265 mm

Zaradené v kategóriách