Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Dávid a Goliáš (e-kniha)

Pôvodný slovenský zločin

PDF EPUB MOBI Václav NeuerIkar (2023)

🌴 Okamžite na stiahnutie
11,10€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kto potreboval zabiť invalida na vozíčku? To je jedna z prvých otázok, ktorá preletí hlavou komisárovi Ledeckému po tom, čo ho privolajú k novému prípadu.

Znamená odrezaný prst odkaz? Ak áno, pre koho? Patrí policajtom alebo okoliu zavraždeného? Vyšetrovanie sa rozbieha. Minimum stôp, zbraň malého kalibru a silný motív brata obete. To je všetko, s čím si v prvých dňoch musia detektívi z oddelenia vrážd vystačiť. Čerstvá stopa je síce horúca, ale – ako už veľakrát – končí sa v slepej uličke nespochybniteľného alibi.

Sled udalostí však pokračuje. Bývalého gangstra nájdu mŕtveho pod jedným z bratislavských panelákov. Ďalšia mŕtvola, ďalší odrezaný prst. Majú obe vraždy niečo spoločné? Aký motív má páchateľ?
Indície ukazujú na dávno nečinnú mafiánsku skupinu. Mnoho jej bývalých členov je už mŕtvych alebo mimo diania, no niekto sa aj tak snaží ich rady preriediť. Situácia je natoľko kritická, že policajti jednému zo svojich niekdajších úhlavných nepriateľov ponúknu ochranu. Ten však odmieta. Neprežije ani dvadsaťštyri hodín.
Všetko nasvedčuje, že vrahov je viac a sú to profesionáli. Lenže kto ich najal a prečo? Nik zatiaľ netuší, že všetko sa začalo pred mnohými rokmi v jednej z bratislavských ulíc...

Nová kniha Václava Neuera Dávid a Goliáš prináša čitateľom ďalší príbeh vrchného inšpektora Ledeckého a jeho kolegov. Autor voľne nadväzuje na svoje predchádzajúce tituly (Krkavčí súd, Vražda s pridanou hodnotou, Nenapravený omyl, Tiene minulosti, Prekliate dedičstvo, Uplakaná jeseň, Priveľa podozrivých a Medzi nebom a zemou), ktorých hlavnými hrdinami sú členovia bratislavskej mordparty. Vychádza zo svojich skúseností elitného policajta a z detailnej znalosti práce polície a vyšetrovacích postupov.

Martinus.sk · Čítanie z knihy DÁVID A GOLIÁŠ (Václav Neuer)

Rok vydania: 2023 Počet strán: 296 Jazyk: slovenčinaŠtýl: napínavý

Zaradené v kategóriách