Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Rozbité šťastie

Manželom Terke a Andrejovi spočiatku k šťastiu nič nechýba, len Terku škrie, že si nerozumie s Adamom, Andrejovým synom z...


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
13,90€
Zľava 10%
12,51€

📚Prečítaná za 7,65€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Manželom Terke a Andrejovi spočiatku k šťastiu nič nechýba, len Terku škrie, že si nerozumie s Adamom, Andrejovým synom z prvého manželstva. Keď sa Andrej za daňové úniky dostane do väzenia, v rodine prepukne vážna kríza. Terka zostáva na výchovu detí sama a rieši problémy, o ktorých sa jej predtým ani len nesnívalo.

Ukážka textu z knihy



Emilka trpí neprítomnosťou otca... a vlastne aj mamy. Tá mama, na ktorú bola od narodenia zvyknutá, kamsi odišla. Zostalo tu len jej telo... všetko ostatné ktosi vygumoval. Ale kto? A kto to dovolil?!
Sedí na zemi a tíško plače. Plače za ženou, ktorá sa vedela hrať, tešiť z drobností, vychutnávať život, prítomnosť malej Emilky... všetko. Zostala tu cudzia žena, večne pod tlakom, večne v strese, žena, ktorú rozplače aj rozbitý med. No vie, že je to celé trocha inak. Neplače pre rozbitý med... ale pre svoj rozbitý život. Plače pre to, čo všetko musela v poslednom čase prehltnúť. Ako horkú pilulku, bez možnosti voľby.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9788055145655 Rozmer: 130×210 mm Počet strán: 424 Väzba: pevná Štýl: filozofický, romantický, tragickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách