Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

55 trpkých právd, ktoré ti osladia život

Kniha o slobodnejšom, radostnejšom a hodnotnejšom živote


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
17,90€
Zľava 21%
14,14€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Túto knihu najlepšie vystihuje jej podnadpis, pretože je o ceste za slobodnejším, radosnejším a hodnotnejším životom. Je plná inšpiratívnych myšlienok, ktoré ti pomôžu pohnúť sa v živote vpred. Vďaka tejto knihe sa vydáš na vzrušujúcu cestu do svojho vnútra a odhodláš sa strhnúť nefunkčné náplasti, ktoré ti bránia uzdraviť sa. To je totiž jediný spôsob, ako sa pohnúť vpred a zase o kúsok vyrásť.

Potrebuješ sa pozrieť na miesta, ktoré prehliadaš a urobiť rozhodnutia, ktorým sa dlhodobo vyhýbaš. Aj preto ti táto kniha nehovorí čo počuť chceš, ale čo počuť potrebuješ, aj keď ti to nemusí byť po chuti! Často sú to práve veci, ktoré nechceme počuť, či skúsenosti, ktoré do svojho života nechceme vpustiť, ktoré nám doň prinesú najviac slobody, lásky, hĺbky a pochopenia. Všetci sa na svet totižto pozeráme inak. Cez vlastné filtre, názory a presvedčenia. A od toho sa odvíja to ako vidíme svet, ako vidíme druhých a ako vidíme seba. Tiež to ako sa cítime, ako sa rozhodujeme a ako konáme. Preto je tak veľmi dôležité pozrieť sa na život a životné situácie aj z iných perspektív. Načerpať nové pohľady. Dať priestor rozdielnym názorom a nápadom. Preto dokážu byť myšlienky z tejto knihy také prevratné a nápomocné.

S čím ti dokáže táto kniha pomôcť?
Mnohí sa cítime byť nespokojní. Nenaplnení. Nepochopení. Cítime v sebe prázdno a neschopnosť tešiť sa zo života. A práve s tým ti táto kniha pomôže. Zaplniť tú prázdnotu. Dospieť. Emočne, mentálne, duševne a osobnostne vyrásť. Prinesie ti zrelosť a hlbšie pochopenie života i seba.

Táto kniha je určená práve pre teba, ak:
  • Zúfalo túžiš po novom impulze, ktorý ti do života opäť vdýchne energiu, chuť a
    nadšenie.
  • Neustále sa cyklíš v dokolečka sa opakujúcich problémoch, z ktorých sa
    nevieš vymotať.
  • Cítiš vo svojom vnútri či živote akúsi prázdnotu a nespokojnosť a netušíš, čím
    ich dokážeš zaplniť.
  • Naháňaš sa za šťastím, naplnením a úspechom, no namiesto nich v tvojom
    živote rastie akurát tak stres, frustrácia, sklamanie a hnev.
  • Cítiš potrebu objaviť svoje vzorce a zbaviť sa nefunkčných a hlavne sebadeštruktívnych návykov.
  • Chceš vo svojom živote viac pozitívnych emócií a menej tých negatívnych.
  • Chceš si vybudovať hlbšie spojenie s druhými ľuďmi a so sebou samým/samou.

Ak si sa našiel/našla čo i len v jednom bode, vedz, že táto kniha ti zafunguje ako balzam na tvoju zranenú a doudieranú dušu. Okrem svojho bohatého obsahu ti kniha prinesie aj 11 bonusov úplne zadarmo, a to vo forme 10 bonusových videí a 1 bonusovej e-knihy (link, QR kód, inštrukcie, všetko potrebné nájdete v knihe). A ak si nebodaj ešte stále na vážkach, dovoľ, aby som ti rozhodovanie uľahčil. Stiahni si úryvok z knihy v elektronickej verzii a nechaj slová v ňom, nech ťa presvedčia!

Recenzie a kritiky

Originálny názov: 55 trpkých právd, ktoré ti osladia život Rok vydania: 2023 ISBN: 9788089977147 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 288 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách