Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Skúmanie darov Ducha (e-kniha)

Objavte silu, ktorú vám Boh pripravil


🌴 Okamžite na stiahnutie
6,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Božie riešenia. Aj tak sa dajú nazvať dary Ducha, ktoré Boh dáva k dispozícii veriacim ľuďom. Vo všetkých situáciách, kde zlyháva či nestačí ľudská múdrosť, predvídavosť, logika, úsilie, Boh obdarúva svoje deti darmi uzdravovania, múdrosti, proroctva, slz… Jeho dary sú pre nás východiskom z neriešiteľných situácií či chvíľ, keď beznádejne pozeráme na biedu svoju či iných. Sú však darom aj pre tie celkom najobyčajnejšie chvíle, keď sa v nás rozhorí modlitba (v jazykoch) pri čistení zemiakov či zažijeme nesmiernu radosť pri pohľade na nečakanú scenériu, ktorá sa pred nami vynorí pri šoférovaní.

Kniha Johna Talbota nás prevedie školou poznávania darov Ducha. Ani nie tých „klasických“, siedmich, ako skôr darov, ktoré spomína apoštol Pavol v Prvom liste Korinťanom. V jeho 12. a 13 kapitole spomína slovo múdrosti, slovo poznania, vieru, dar uzdravovať, schopnosť robiť zázraky, prorokovať, rozlišovať duchov, dar rozličných jazykov… a dar lásky. Autor veľmi zdôrazňuje, že takmer všetky dary sú určené pre spoločenstvo, pre službu. Neraz sú pre obdarovaného bremenom, ktoré má však s láskou a pokorou niesť. Po týchto daroch treba túžiť s čistým a pokorným srdcom.

Originálny názov: Exploring the Gifts of the Spirit: Discovering the Power God Has for You Počet strán: 208 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách