Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Výzbroj svetla

Ken FollettTatran (2023) • Séria Kingsbridge • 4. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
34,90€
Zľava 15%
29,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V románe Výzbroj svetla, dlho očakávanom pokračovaní románu Ohnivý stĺp, stojí anglické mestečko Kingsbridge na úsvite novej éry, kde pokrok naráža na tradície, triedny boj preniká do všetkých vrstiev spoločnosti a európsky kontinent sa zmieta vo vojne.

Vynález tkáčskeho stroja v roku 1770 prináša novú éru výroby a priemyslu, ktorá v priebehu jednej generácie zmenila ľudské životy na nepoznanie. Istý robotník tragicky zahynie pri pracovnom úraze z nedbanlivosti a zanechá za sebou vdovu s dieťaťom, iná mladá žena sa snaží zachrániť školu pre chudobné deti, dobromyseľný mladík nečakane zdedí podnik na pokraji krachu, ďalší za každú cenu chráni svoj majetok. Medzitým sa z Francúzska ozývajú bojové výkriky a Napoleon Bonaparte sa vyhlasuje za jediného cisára sveta... Revolučné zmeny zasahujú do životov našich postáv, ktoré musia čeliť nejasnej budúcnosti a z popola vojny znovu vybudovať svet.

Ken Follett napísal pred viac než tridsiatimi rokmi svoj najznámejší román Piliere zeme. V strhujúcom pokračovaní série Kingsbridge nás unáša prostredníctvom bohato vykreslených postáv na bojisko, kde medzi sebou zápasia súcit a chamtivosť, láska a nenávisť, pokrok a tradície.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Armour of Light Rok vydania: 2023 ISBN: 9788022214575 Rozmer: 148×233 mm Počet strán: 624 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: vojnový, historický

Zaradené v kategóriách