Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Geniuso viacjazyčný balíček TADA 7 (7 hovoriacich knín + pero)

Geniuso (2022) • Edícia Geniuso balíček • Séria Hovoriace knihy Geniuso

🍎 Vypredané
79,90€

Každá TADA knižka má 32 strán s bohato nahovoreným obsahom. V siedmich knižkách na deti čaká v každom jazyku až 8 500 nahrávok! V slovenskom jazyku sú určené pre škôlkarov. Deti, ktoré ešte nevedia čítať, si s knižkami užijú mnoho hodín zábavy a hravého učenia aj bez prítomnosti rodiča, keďže knižky sú bohato ilustrované a neobsahujú žiadne texty.

Knižky sú unikátne tým, že pomocou Geniuso hovoriaceho pera sa ten istý obsah dá na ktorejkoľvek strane jednoducho a okamžite prepnúť zo slovenčiny do angličtiny, nemčiny, francúzštiny, španielčiny, ruštiny a maďarčiny. Všetky jazykové verzie boli nahovorené spíkrami, pre ktorých je daný jazyk materinský. Zo siedmich hovoriacich kníh TADA sa deti naučia v každom jazyku až 1 500 slovíčok, vypočujú si 1 000 rýmov, budú hľadať odpovede na 3 000 otázok a zaspievajú si 18 známych anglických pesničiek.

Knižky TADA sú formátu 210 mm x 250mm a majú mäkkú väzbu s možnosťou bezplatnej výmeny, ak knihu dieťa zničí. Knihy sú spratnejšie (dajú sa zrolovať napríklad do kabelky), nezaberajú veľa miesta ani veľa nevážia, takže sú ideálnym spoločníkom na dlhšie cesty. Geniuso knihy sú šetrnejšie voči životnému prostrediu, nakoľko sú vyrobené z papiera bez použitia lepidla. Komu záleží viac na bohatom obsahu ako na tvrdej väzbe, ten si ich zamiluje hneď po prvom priložení pera na ktorúkoľvek Geniuso knihu.

Súčasťou balíčka je aj Geniuso hovoriace pero. V pere máte všetko pripravené, takže ho stačí zapnúť, aktivovať priložením na logo na obálke knihy a následne ho už len prikladať na piktogramy, úlohy alebo obrázky v knihe. Práca s Geniuso hovoriacim perom je hračkou pre všetky vekové kategórie. Hovoriace pero reprodukuje nahratý text/zvuk z hovoriacich kníh cez zabudovaný reproduktor alebo cez slúchadlá pripojiteľné k peru. Súčasťou balenia je aj USB kábel. Pero funguje na vstavanú dobíjateľnú Li-ionovú batériu. Nabíja sa bežne dostupnou štandardnou USB nabíjačkou alebo pripojením pera k počítaču.

Balíček obsahuje:


Rok vydania: 2022 Odporúčaný vek: 4+ Katalógové číslo: 8588006045062 Rozmer: 325×215 mm Jazyk: slovenčina, čeština, maďarčina, angličtina, nemčina, francúzština, španielčina, ruština

Zaradené v kategóriách