Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Bratislavské povesti a iné neobyčajné zvesti


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
12,90€
Zľava 28%
9,30€

📚Prečítaná za 8,39€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Pôvabná knižka ponúka deťom poznanie nášho hlavného mesta. Čitatelia vo veku 9+ sa stretnú s históriou i súčasnosťou. Výborné tecty na recitačné preteky.
Bratislava je veru krásne mesto, ktoré v sebe ukrýva nejedno tajomstvo, nejednu legendu. Hádam nejestvuje ulica, dom, fontána, námestie či kostol, ktoré by neboli opradené všakovakými historkami.
Dvadsaťpäť povestí sa dotýka doteraz existujúcich historických stavieb či budov ako je napríklad hotel Carlton alebo nedávno obnovená lekáreň U Salvatora, či kaplnky svätej Kataríny... Určite zaujme aj povesť o bratislavskom katovi, ktorý bol v stredoveku vykonávateľom spravodlivosti. Texty dopĺňajú pôvabné a vtipné ilustrácie Juraja Martišku, historické rozprávanie a fotografie Bratislavy.
Kniha je určená predovšetkým deťom, ale aj ďalším čitateľom bez rozdielu veku, všetkým, ktorí majú radi knihy a kráľovské mesto na Dunaji.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2022 Odporúčaný vek: 9+ ISBN: 9788099956125 Rozmer: 165×195 mm Počet strán: 136 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách