Horúca tmavá čokoláda
✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup
Vysokokvalitná tmavá čokoláda v tvare tzv. callets a s obsahom kakaa až 53% od Cafepointu. Prekvapí harmonickou, hladkou chuťou s ľahkým dotykom vanilky. Zaručí Vám skutočný labužnícky pôžitok. Callets chutia skvelo samotné či v kombinácii s kávou alebo ako dekorácia na dezerty a koláče. Rozpustené v horúcom mlieku Vám prinesú novú chuťovú dimenziu. Objavte čaro pravej belgickej čokolády ukryté v čokoládových callets!
Ideálne ingrediencie k tejto čokoláde: široké spektrum ovocia, korenia a orechov.
Hmotnosť balenia: 180 g. Ručne vyrobená čokoláda na Slovensku.
Zloženie: kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitín, aróma: prírodná vanilka. Obsah kakaovej sušiny: min. 53%. Výrobok môže obsahovať stopy orechov, mlieka a lepku.
Výživové údaje produktu Cafepoint Horúca Tmavá čokoláda na 100g:
Energia: 2303 kJ / 550 kcal
Tuky: 36,6 g - z toho NMK*: 21,9 g
Sacharidy: 45,5 g - z toho cukry: 42,8 g
Vláknina: 8,1 g
Bielkoviny: 5,1 g
Soľ: 0,01 g
* nasýtené mastné kyseliny
Horúca čokoláda - vôbec prvý čokoládový nápoj bol pripravený približne pred 2500 - 3 000 rokmi mayskou civilizáciou a bol tradičným nápojom Aztékov, ktorý ho prezývali xocolatl. Pôvodne pozostával z mletých plodov zeleného kakaovníka a kukuričnej múky a bol ochutený vanilkou, klinčekmi alebo chili korením. V 15. storočí sa receptúra prípravy tohto nápoja dostala z Mexika až do Európy. Postupne sa začal do neho pridávať cukor či mlieko a tak vznikla horúca čokoláda ako ju poznáme dnes. Nápoj vyniká hustou, krémovou konzistenciou, ktorý môžeme rozlične ozdobiť (napr. šľahačkou či škoricou) a okrem toho sa dá vychutnávať s mnohými ingredienciami. Na tento jedinečný "nápoj bohov" nedá dopustiť žiadny vášnivý čokoholik.
Katalógové číslo:
601071
Rozmer:
80×125 mm
Váha:
200g
Balenie:
krabička