Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Na smrť (kolekcia)

Na smrť 1 + Na smrť 2

Jozef KarikaIkar (2013) • Séria Na smrť • Edícia Kolekcie

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
27,80€

📚Prečítaná za 15,29€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kolekcia sa skladá z titulov Na smrť a Na smrť - 2 časť

Na smrť - Mrazivý triler o priateľstve a láske, ktoré sa zmenili na smrteľnú nenávisť.
Dvaja nerozluční priatelia vyrastajú koncom dvadsiatych rokov minulého storočia v malom slovenskom meste. Po tragickej udalosti sú nútení utiecť do zahraničia a opustiť dievča, o ktoré súperia. Jeden emigruje do New Yorku. Stane sa pešiakom obávaného židovského gangu, zažije krvavú vojnu najmocnejších mafiánskych rodín a stúpa v hierarchii podsvetia. Druhý sa ocitne v Mníchove, kde ho zverbujú do nacistickej tajnej služby. Zúčastní sa na mnohých vražedných akciách a postupne sa mení na beštiálneho dôstojníka SS. Po vypuknutí vojny sa opäť stretávajú. Vydrží ich priateľstvo ťažkú skúšku – alebo sa z nich stanú nepriatelia na život a na smrť? Nenechajte si ujsť prvú časť dvojdielneho románu Na smrť od autora bestsellerov a majstra napätia Jozefa Kariku. Prináša epickú ságu so strhujúcim dejom, ktorý vám nedovolí vydýchnuť.

Na smrť - 2. časť - Mrazivý príbeh o zrade, pomste a vykúpení.
Dvaja bývalí kamaráti sa nečakane stretnú uprostred hrôz nemeckého koncentračného tábora, stoja však na opačných stranách. Kým bývalý židovský gangster Viktor sa zúfalo snaží zachrániť svojich blížnych, fanatický esesák Karl zodpovedá za ich vyhladenie. Kto prežije a kto kráča na istú smrť?

Prečítajte si výnimočný akčný triler o ľudskosti v neľudských podmienkach od Jozefa Kariku, autora bestsellerov V tieni mafie, V tieni mafie II - Čas dravcov a Nepriateľ štátu.

Rok vydania: 2013 Rozmer: 135×207 mm Počet strán: 376+368 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: historický

Zaradené v kategóriách