Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kúzelné čítanie Albi ceruzka + kniha Rozmotaj si jazýček

Jana NecpalováAlbi (2022) • Edícia Kúzelné čítanie • Séria Albi ceruzka

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
69,99€
Zľava 12%
61,59€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Logopédia hrou

Kniha zábavným spôsobom rozvíja vyjadrovacie schopnosti detí a správnu výslovnosť hlások D, T, N, L, Ď, Ť, Ň, Ľ a R. V knižke nájdete krásne ilustrácie, ktoré podnecujú spontánne reakcie dieťaťa. Nechýbajú básničky, chytľavé pesničky, zaujímavé úlohy a komiksy. Na záver knižky je pripravená hra, ktorá nabáda k ďalšiemu rozprávaniu a spoznávaniu.

Knižka prináša aj jednu novú funkciu. Je to nahrávacia ikona, pomocou ktorej dieťa nahrá svoju výslovnosť priamo do ceruzky. Najprv dieťa ukáže na obrázok, ceruzka mu povie príslušný zvuk a dieťa ho zopakuje. Ceruzka potom porovná pôvodný zvuk s nahratým zvukom. Funkcia umožní dieťaťu porovnať si svoju výslovnosť s ceruzkou a navyše je to pre dieťa skvelá zábava!

Texty pripravila známa autorka detských kníh Janka Necpalová v spolupráci s logopedičkou a odborníčkou na špeciálnu pedagogiku.
Odborný garant: Eva Kišová
Piesne: Jozef Mores
Knižku nahovorili: Michaela Kapráliková, Zuzana Jurigová Kapráliková, Martina Kapráliková, Michal Kaprálik, Gretka Luprichová, Lukáš Krčmár, Juraj Kemka.

Kniha obsahuje viac ako 1600 zvukov.
Obsah balenia: hovoriace pero Albi, kniha Rozmotaj si jazýček, nabíjačka, kábel USB, sprievodca Kúzelným čítaním, 10 kusov samolepiek MP3 prehrávača, 10 kusov samolepiek ovládania hlasitosti.
Rozmery knižky: 22,9 cm x 26,9 cm

Elektronická ceruzka funguje so všetkými produktmi edície Kúzelné čítanie.

Rok vydania: 2022 Odporúčaný vek: 3+ Katalógové číslo: 81015 Rozmer: 330×270 mm Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách