Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

TOP stavebné (jar 2013)

Obsah je tak ako v minulosti zameraný na určitú oblasť stavebnej výroby, kde jednotlivé články nadväzujú na seba a pomáhajú...

UV GROUP (2013) • Séria TOP stavebné

🍎 Vypredané
1,63€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Obsah je tak ako v minulosti zameraný na určitú oblasť stavebnej výroby, kde jednotlivé články nadväzujú na seba a pomáhajú tak vytvárať ucelený obraz o danom probléme.
V kapitole Architektúra prináša niekoľko reportáži z architektonicky zaujímavých letovísk.
V časti Stavebné materiály sme dali veľký priestor najmä novým trendom vo výstavbe a rekonštrukcii športovísk a športových povrchov vrátane možnosti ich umiestnenia. Napríklad moderný trend výstavby ľahkých montovaných oceľových hál. Poskytujeme priestor pre prezentáciu niekoľkým významným výrobcom a distribútorom športovísk a športových povrchov.
Veľa miesta dostáva aj téma výstavby rodinných domov, pričom sa tentoraz sústreďuje pozornosť na úsporné stavby a najmä na zdravé bývanie v takýchto stavbách. Ide hlavne o využitie prírodných materiálov, ekologické riešenia pre trvalo udržateľnú výstavbu, a to všetko pre dosiahnutie čo najlepšej mikroklímy v interiéri, aby sa v našich domovoch zdravo a kvalitne žilo.
Rozsiahly priestor dostávajú aj distribútori prevetrávaných fasád ako progresívneho spôsobu riešenia fasád a zaujímavých architektonických kreácií. V neposlednom rade sme venovali časť aj strešným záhradám, zeleným fasádam a iným trvalo udržateľným riešeniam pre výstavbu.
Jarné číslo iste prinesie mnoho inšpirácií, rád a riešení problémov a bude nielen praktickým, ale i príjemným spoločníkom.

Rok vydania: 2013 Katalógové číslo: 9788089470099 Rozmer: 210×300 mm Počet strán: 144 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách