Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Rodinné domy trochu inak 2013

APEX A (2013) • Séria Rodinné domy trochu INAK • 8. diel

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
7,53€

📚Prečítaná za 4,14€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

„...Hľadanie krásy... nie je vždy spojené s niečím praktickým, a napriek tomu ju hľadáme, akoby to bola najdôležitejšia vec na svete.“
Paulo Coelho

Ak ste sa dostali až sem, možno budete chcieť ísť ešte ďalej. Z pocitov a túžob, ktoré nosíte v sebe, začneme rysovať váš nový domov. Uvedomujeme si, že výsledok bude umocňovať pocit šťastia a výnimočné okamihy prežite v ňom. Rozprávajme sa o tom. Pretože… všetko je dôležité.
Základom je dobrý nápad. Dom musí žiť rovnakým rytmom ako vy. Formovaný na základe našich estetických skúseností, vašich potrieb a možností… namiesto toho, aby ich sám ohraničoval. Tam sa pohybujeme aj my. Tvorivo a slobodne. Hľadáme, aj nachádzame. Ako inak… všetko je dôležité.
Dobrý dom je ako živý organizmus. Potrebuje mať „hlavu aj pätu“, ale aj srdce, bez ktorého by nemohla prúdiť životná energia. Musí byť ľahký, vznešený – variabilný. S trvalou estetickou hodnotou. Žiť s vami a prežiť vás. Inak to nemá zmysel.
Navrhujeme vám domy, aké by sme projektovali aj sami pre seba, v akých by sme sami túžili žiť. Spoznajte v nich nás a samých seba. Lebo… Všetko je dôležité.

Rok vydania: 2013 Rozmer: 286×287 mm Počet strán: 252 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách