Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Na smrť (s venovaním autora podľa vášho želania)

Jozef KarikaIkar (2012)

🍎 Vypredané
11,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Využite jedinečnú možnosť objednať si tento strhujúci príbeh aj s osobným venovaním podľa vášho želania priamo od autora! Či už patríte medzi tisíce fanúšikov tohto výborného autora, alebo chcete knihu darovať ako darček, osobné venovanie z nej spraví unikátny kúsok, ktorý poteší každého majiteľa.

Stačí, ak si objednáte tento titul a do poznámky k objednávke napíšete presné znenie venovania, ktoré chcete v knihe mať (prípadne to môžete nechať na fantáziu autora! ;-)) a Jozef Karika vám ho vlastnoručne napíše. Doprajte si tento jedinečný darček a zberateľský kúsok! :-)


Novinka od autora bestsellerov V tieni mafie, V tieni mafie II - Čas dravcov a Nepriateľ štátu

Mrazivý triler o priateľstve a láske, ktoré sa zmenili na smrteľnú nenávisť.

Dvaja nerozluční priatelia vyrastajú koncom dvadsiatych rokov minulého storočia v malom slovenskom meste. Po tragickej udalosti sú nútení utiecť do zahraničia a opustiť dievča, o ktoré súperia. Jeden emigruje do New Yorku. Stane sa pešiakom obávaného židovského gangu, zažije krvavú vojnu najmocnejších mafiánskych rodín a stúpa v hierarchii podsvetia. Druhý sa ocitne v Mníchove, kde ho zverbujú do nacistickej tajnej služby. Zúčastní sa na mnohých vražedných akciách a postupne sa mení na beštiálneho dôstojníka SS. Po vypuknutí vojny sa opäť stretávajú. Vydrží ich priateľstvo ťažkú skúšku – alebo sa z nich stanú nepriatelia na život a na smrť? Nenechajte si ujsť prvú časť dvojdielneho románu Na smrť od autora bestsellerov a majstra napätia Jozefa Kariku. Prináša epickú ságu so strhujúcim dejom, ktorý vám nedovolí vydýchnuť.

Rok vydania: 2012 Počet strán: 376 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: historický

Zaradené v kategóriách