Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Veľká knižka - Polícia pre malých rozprávačov

Max WaltherElla & Max (2021) • Edícia Veľká knižka

🍌 Odosielame o 5 dní.
9,99€
Zľava 20%
8,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V tomto veľkoformátovom obrázkovom leporele si prídu na svoje hlavne všetci milovníci dobrodružstiev a hrdinov v uniformách. Zoznámte sa s pestrou prácou policajtov – v knižke ich môžete sledovať priamo v akcii!

Na policajnej stanici je stále živo! Zo zlatníctva v meste boli práve ukradnuté vzácne šperky a policajti sa vydávajú po stope zločincov. Pri rieke zas niekto akurát zakladá čiernu skládku a Peťovi sa stratil psík. Pomôže polícia aj s tým? Sledujte všetky napínavé príbehy, ktoré sa rozohrávajú na stránkach tohto úžasného veľkoformátového leporela a zažívajte dobrodružstvá s hrdinami, ktorých môžete na každej dvojstrane hľadať znova a znova. Stačí sa len ponoriť do farebného sveta obrázkov a pozorne sa pozerať… Detailné ilustrácie priblížia malým čitateľom rozmanitú prácu policajtov a každodenný život na stanici.

Originálny názov: Velká knížka - Policie pro malé vypravěče Rok vydania: 2021 Katalógové číslo: K-WV-1501-SK Rozmer: 260×340 mm Počet strán: 10 Väzba: leporelo Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách