Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Dosiahni nemožné (e-kniha)

Prekonajte svoje limity a zmeňte vnímanie nemožného

PDF EPUB MOBI Steven KotlerMotýľ (2021)

🌴 Okamžite na stiahnutie
10,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Ako dosiahnuť nemožné a ešte niečo navyše.

Čo je potrebné na to, aby sme dosiahli nemožné a dokázali prekonať všetky prekážky, ale aj vlastné očakávania? Alebo si rovno splnili najväčšie sny a premenili ich na skutočnosť? Lebo v skutočnosti dokážeme oveľa viac, ako si myslíme.

Steven Kotler patrí medzi najpredávanejších autorov kníh s tematikou maximálneho výkonu. Je riaditeľ spoločnosti Flow Research, ktorá sa snaží porozumieť špičkovým výkonom, a svoje poznatky využíva na školenie jednotlivcov a organizácií, ako tento výkon dosiahnuť. Steven Kotler v tejto knihe prezrádza tajomstvá výkonov tých najlepších športovcov, umelcov, vedcov či ľudí na vysokých pracovných pozíciách, ktorí zmenili vnímanie nemožného a učia nás, ako prekonať svoje limity a splniť si sny, ktoré považujeme za nedosiahnuteľné. Vo svojich postupoch sa opiera o poznatky z neurovedy, ktoré získal vo svojom viac ako 20-ročnom výskume.

Kniha Dosiahni nemožné ponúka inšpiratívne čítanie, v ktorom sa autor delí o svoje životné skúsenosti, ako zo seba dostať maximum. Ak mierite ku hviezdam, neváhajte a začítajte sa. A nepotrebujete k tomu ani skafander...

Originálny názov: The Art of Impossible: A Peak Performance Primer Rok vydania: 2021 Počet strán: 336 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách