Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Žena vplyvného muža

Nová edícia pre moderné ženy Táni Reinerovej, manželke generálneho riaditeľa istej známej banky, žene, ktorá nikdy...


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
6,90€

📚Prečítaná za 3,80€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Nová edícia pre moderné ženy

Táni Reinerovej, manželke generálneho riaditeľa istej známej banky, žene, ktorá nikdy nepracovala a nemusela o ničom rozhodovať, sa po odhalení manželovej nevery zrúti celý svet. Odrazu prichádza nielen o lásku, ale aj o rodinných priateľov, ktorí jej prestanú volať a pozývať ju do spoločnosti, len čo vytušia, že v dovtedy bezchybnom manželstve to škrípe. V ťažkej životnej situácii ostávajú pri nej iba dve ženy – Tánina matka a priateľka Nora, ktorá je ochotná kedykoľvek ju vypočuť a poradiť jej. A práve ona na Táňu nalieha, aby Romanovi odpustila a zachránila si rodinu. Druhý úder prichádza, keď Táňa spoznáva, že všetko je v skutočnosti úplne inak a trojuholník môže byť aj štvoruholníkom. Román Žena vplyvného muža je príbeh o vzťahu muža a ženy, matky a dcéry, priateľstve, sklamaní, súcite, ale aj o veľkorysosti.

Ukážka textu z knihy

„Tebe úplne hrabe!“ vyprskla Nora. „Mňa ideš osočovať? Pche!“ otočila sa a šťuknutím ovládača odomkla auto.
Táňa pozorovala jej skrivenú tvár v odraze tmavého skla na okne dverí: „Klameš! Poznám, keď klameš!“ Pery sa jej chveli roztrpčením.
Nora sa prudko zvrtla a prebodla Táňu chladným pohľadom: „Vieš, Tánička, v čom je pointa celého tohto idiotského rozhovoru?“ opýtala sa opovržlivo. Nečakajúc na odpoveď, pokračovala: „Si obyčajná hlupaňa! Ten tvoj Romanko každú sobotu chodil za frajerkami. Naletela si mu na rečičky o dôležitých mailoch, ktoré musí napísať na počítači v robote, na snobský golf či rybačku s významným klientom a na podobné vtákoviny. Namiesto toho, s plavákom medzi nohami, chodil na iné lovy. Bola si slepá, lebo si chcela, vyhovovalo ti to! Sama si môžeš za to, že ťa roky podvádzal! A keď to už chceš počuť, aj mňa lámal,“ vyštekla zlomyseľne a chvastavo sa vypla. „Ešte aj dnes by mi stačilo lusknúť prstami,“ luskla prostredníkom o palec, „a bol by môj!“

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2012 ISBN: 9788055128344 Rozmer: 105×170 mm Počet strán: 224 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách