Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Psychológia sériových vrahov - prečítaná (bazár kníh)

opotrebovaný stav = prečítaná kniha môže mať zažltnuté strany alebo iné nedokonalosti

Andrej DrbohlavGrada (2021) • Edícia Psyché

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
26,99€
Zľava 35%
17,54€

📚Nová za 22,94€ (Zľava 15%) Zobraziť novú knihu

Kniha predstavuje základy psychológie a behaviorálnej patológie sériových vrahov. Ako ukážku rôznych podôb tohto patologického fenoménu uvádza stručné príbehy tých najbrutálnejších sériových vrahov dnešných čias od ich detstva až do aktuálneho štádia vyšetrovania ich násilných činov.
Publikácia je určená širokej verejnosti so záujmom o tienisté stránky ľudskej psychiky, ako aj študentom a odborníkom z odborov psychológia, etopédia, sociológia, behaviorálna či sociálna patológia, psychiatria či kriminalistika.

Predstavuje viac než 200 príbehov jedincov s vysokopatologickým profilom osobnosti a správania, a tak ukazuje prehľad príčin vzniku a prejavov zla, násilia a bolesti. Kniha obsahuje veľké množstvo fotografií, listov, psychologických rozborov a obrazov vytvorených priamo páchateľmi. Poukazuje na systémové zlyhania, chybné úsudky psychiatrov, psychológov, sudcov a pedagógov. Mala by slúžiť ako prevencia a výzva na ostražitosť. Upozorňuje na nebezpečenstvá, ktoré na nás môžu striehnuť na akomkoľvek mieste.

Originálny názov: Psychologie sériových vrahů Rok vydania: 2021 Rozmer: 167×240 mm Počet strán: 464 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách