Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Čierny dážď

Pracovníčka vládnej organizácie Danielle Laidlawová vedie výpravu do hlbín Amazónie v úsilí nájsť legendárne mayské mesto....

Graham BrownIkar (2011)

🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
12,90€

📚Prečítaná za 7,10€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Pracovníčka vládnej organizácie Danielle Laidlawová vedie výpravu do hlbín Amazónie v úsilí nájsť legendárne mayské mesto. Na výprave ju sprevádza renomovaný univerzitný profesor a chráni ju žoldnier Hawker. Členovia výpravy nevedia, že pred nimi už bola v tých končinách iná výprava a zmizla z povrchu zemského. Nevedia ani to, že poklad, ktorý hľadajú, nie sú len mayské artefakty, ale môže ísť o fyzikálny objav, ktorý by mohol zmeniť svet.
Skupinu sa pokúsi zlikvidovať nemilosrdný miliardár, no výhražné posolstvá im vysiela aj domorodý kmeň Chollokvanov a okrem toho ich prenasleduje skrytý nepriateľ, ktorý po sebe zanecháva roztrhané telá. Členovia skupiny sa zúfalo usilujú nájsť spojenie medzi smrteľnou realitou mayskej legendy, kmeňom nomádov a desivým tajomstvom pochovaným v starých ruinách. Nájdu práve oni dôkazy o tom, že starý mayský spis sa zakladal na pravde?

Ukážka textu z knihy

Pokiaľ ide o studenú fúziu, stále zostáva záhadou. Ten pojem sa stal svojím spôsobom vedeckým upírom, ktorý vytrvalo vstáva z mŕtvych. Po tom, čo ho v roku 1989 označili za blud, v deväťdesiatych rokoch 20. storočia zaznamenal návrat, keď sa do výskumu pustili spojenými silami špekulanti a vedci.
Ale ten pojem stále žije. Výskumu sa teraz venujú uznávané laboratóriá a znova hlásia nadbytočnú energiu, neutróny, ba dokonca aj stopovú hladinu trícia, čo môže súvisieť iba s istým typom jadrovej reakcie. Dokonca aj tí, ktorí to považujú za mrhanie času, sú ochotní pozrieť sa na výsledky, prv ako ho odsúdia.
Graham Brown

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Black Rain Rok vydania: 2011 ISBN: 9788055127194 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 352 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: historický

Zaradené v kategóriách