Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Pekáreň s vôňou škorice - prečítaná (bazár kníh)

výborný stav = prečítaná kniha bez poškodenia


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
15,69€
Zľava 35%
10,20€

📚Nová za 11,60€ (Zľava 26%) Zobraziť novú knihu

Voňavý príbeh o láske a škoricových slimákoch z malebného švédskeho mestečka Halleholm.

Začítajte sa do krásneho voňavého príbehu, ktorého jedinečná atmosféra vás prinúti oddychovať a vychutnávať si aj tie najmenšie radosti života. V idylickom švédskom mestečku Halleholm už na vás čaká príbeh jednej starobylej pekárne plnej vôní, spomienok a zakázanej lásky.

Jedného dňa sa Lovisa rozhodne vrátiť z Londýna do rodného mestečka, malebného švédskeho Halleholmu. Po starých rodičoch tu zdedila krásnu historickú budovu z 18. storočia, bývalú pekáreň s kaviarničkou, kde jej dedko Johan piekol svoje vychýrené škoricové slimáky a babička Amelia mala na poschodí krajčírsky ateliér. Bez dlhého premýšľania sa Lovisa rozhodne budovu zrekonštruovať a voňavú pekáreň znovu otvoriť. V tej chvíli však ešte netuší, že okrem pekárne zdedila aj trpké nepriateľstvo medzi dvoma vetvami rodiny.
Najväčšie ťažkosti jej spôsobuje Reuben Halleholm, ktorý ju priam neznáša a intrigami sa ju snaží primäť k tomu, aby v podnikaní neuspela a pekáreň mu predala. Lenže Lovisa sa tak ľahko nevzdáva a je odhodlaná bojovať nielen za svoje sny, ale aj za odkaz svojej milovanej babičky.

Podarí sa jej nakoniec zlomiť nenávisť medzi dvoma znepriatelenými rodinami? A ochráni svoje srdce pred láskou, ktorá by mala byť raz a navždy zakázaná?

Originálny názov: Halleholm - Lovisas val Rok vydania: 2021 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 384 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický

Zaradené v kategóriách