Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO® Super Mario 71387 Dobrodružstvo s Luigim – štartovací set

LEGO (2021)

🍎 Vypredané
66,43€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Darujte deťom vstupenku do zábavného sveta LEGO® Super Mario™ v podobe štartovacieho setu Dobrodružstvo s Luigim. Ide o skvelý darček pre deti s LEGO® figúrkou Luigiho, ktorá dokáže pohotovo reagovať prostredníctvom LCD displeja a reproduktora. Úlohou detí je pomôcť LEGO Luigimu prekonávať najrôznejšie prekážky a zbierať tak digitálne mince.
  • Doprajte fanúšikom videohier zo série Super Mario™ možnosť vstúpiť do reálneho sveta LEGO® Super Mario™ vďaka štartovaciemu setu Dobrodružstvo s Luigim (71387).
  • Sada obsahuje interaktívne LEGO® figúrku Luigiho. Figúrka Luigiho je vybavená senzorom farieb, LCD displejom s najrôznejšími okamžitými reakciami a reproduktorom, ktorý prehráva ikonické zvukové efekty a hudobný sprievod z videohry.
  • Uháňajte s LEGO® figúrkou Luigiho od štartovacieho potrubia k cieľovému stožiaru a zbierajte cestou digitálne mince za prekonávanie prekážok a interakcie s akčnou kockou s otáznikom a figúrkami ružového Yoshiho, Boom Booma a Bone Goomby. Na nugátové hnedé kocky LEGO® Luigi™ reaguje rôznymi spôsobmi.
  • Set možno neustále prestavovať alebo kombinovať s ďalšími produktmi z radu LEGO® Super Mario™. LEGO® figúrka Luigiho je poháňaná 2 batériami typu AAA (nie sú súčasťou balenia), takže poskytuje vysoko interaktívny herný zážitok.
  • Hráči dostávajú okamžitú spätnú väzbu a odmenu za svoju kreativitu. Bezplatná aplikácia LEGO® Super Mario™ ponúka návody na stavanie a bezpečnú platformu pre zdieľanie herných nápadov. Zoznam kompatibilných zariadení so systémom Android a iOS nájdete na stránkach www.lego.com/devicecheck.
  • Zberateľské komplety LEGO® Super Mario™ prenášajú obľúbené postavičky do reálneho sveta a dávajú všetkým fanúšikom nekonečnú škálu možností, ako rozširovať, prestavovať, prispôsobovať a vytvárať vlastné herné úrovne.

Rok vydania: 2021 Katalógové číslo: 281495 Rozmer: 315×250 mm

Zaradené v kategóriách