Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO® VIDIYO™ 43115 The Boombox

LEGO (2021)

🍎 Vypredané
109,46€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Otvorte malým režisérom a hudobníkom dvere do sveta tvorby hudobných videoklipov so sadou LEGO® VIDIYO™ Boombox (43115). Stiahnite si bezplatnú aplikáciu, naskenujte si 4 hudobné minifigúrky. Potom si model naskenujte a sledujte, ako sa z neho stane naozajstné pódium vo videoklipoch vašich detí , ktoré potom môžu zdieľať s ostatnými na zabezpečenom sociálnom kanáli.

Oslava pestrosti hudobných žánrov
The Boombox je plný funkcií, ktoré ponúkajú dlhé hodiny zábavy offline aj v digitálnom priestore aplikácie. Deti budú s nadšením otáčať hlavy, reproduktory a svetlá na tomto modeli a meniť tak vzhľad scén a osvetlenie vo svojich hudobných videoklipoch. Každý prvok disponuje 4 možnosťami, ktoré deťom neuveriteľne naštartujú detskú tvorivosť – napríklad výmena hláv na vytvorenie tropickej, vesmírnej, lesnej alebo hradnej scenérie.

Tvorba hudobných zážitkov
Sady zo série LEGO VIDIYO ponúkajú bezpečný sociálny zážitok pri hraní, čím umožňujú deťom režírovať hudobné videoklipy vlastnej výroby a zároveň v nich účinkovať. Sledujte rozvoj ich kreativity pri natáčaní videí, ktoré sú plné zábavných postáv, pesničiek, tanečných pohybov a úžasných efektov.
  • Inšpirujte deti k režírovaniu vlastných hudobných videoklipov a účinkovaniu v nich so sadou LEGO® VIDIYO™ Boombox (43115). Jej súčasťou sú 4 minifigúrky s hudobnými doplnkami, 14 náhodných BeatBitov a 4 špeciálne BeatBity.
  • Stiahnite si bezplatnú aplikáciu LEGO® VIDIYO™ a naskenujte si minifigúrku upíra, leoparda a mimozemšťana, ako aj BeatBity so špeciálnymi efektmi. Po naskenovaní modelu vznikne digitálne pódium, na ktorom môžu deti natáčať videoklipy.
  • Naskenovaním BeatBitov v aplikácii odomknete špeciálne efekty: môžete napríklad na pódium privolať motorku alebo pridať deťom do videoklipov ohnivé efekty.
  • Deti si môžu s pomocou tohto LEGO® modelu upravovať scenériu vo videoklipoch pomocou 4 rôznych hláv, reproduktorov a svetiel, pričom každý kúsok je inšpirovaný iným hudobným žánrom.
  • Zábavný hudobný zážitok pre chlapcov alebo dievčatá vo veku od 9 rokov, ktoré si zaslúžia odmenu. Táto stavebnica zároveň poslúži ako vynikajúci darček na sviatky pre malého milovníka hudobných hračiek, tanca a vystúpení.
  • The Boombox meria vyše 16 cm na výšku, 23 cm na dĺžku a 35 cm na šírku.
  • Aplikácia LEGO® VIDIYO™ je kompatibilná s vybranými zariadeniami so systémom iOS a Android. Kompatibilitu si môžete overiť na adrese www.LEGO.com/devicecheck. Pred pripojením sa na internet by si deti mali vypýtať povolenie od rodičov.



Rok vydania: 2021 Katalógové číslo: 279617 Rozmer: neuvedený

Zaradené v kategóriách