Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO® VIDIYO™ 43112 Robo HipHop Car

LEGO (2021)

🍎 Vypredané
32,65€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Otvorte malým režisérom, producentom a hudobníkom dvere do sveta tvorby hudobných videoklipov so sadou LEGO® VIDIYO™ Robo HipHop Car (43112). Stiahnite si bezplatnú aplikáciu, naskenujte si minifigúrky a nechajte ich predviesť sa na pódiu. Potom si pomocou aplikácie naskenujte model a sledujte, ako sa z auta vo videoklipoch vašich detí stane digitálne pódium! Deti budú musieť zdolávať rôzne výzvy pri tvorbe vlastných videoklipov, ktoré potom môžu zdieľať s ostatnými na zabezpečenom sociálnom kanáli.

Šou sa začína!
Sada Robo HipHop Car je plná funkcií, ktoré deťom prinesú dlhé hodiny zábavy offline aj v aplikácii. Deti budú s nadšením otáčať hlavy, reproduktory a svetlá na tomto modeli a meniť tak vzhľad robotických scén vo svojich hudobných videoklipoch.

Tvorba hudobných zážitkov
Sady zo série LEGO VIDIYO ponúkajú bezpečný sociálny zážitok pri hraní, čím umožňujú deťom režírovať hudobné videoklipy vlastnej výroby a zároveň v nich účinkovať. Sledujte rozvoj ich kreativity pri natáčaní videí, ktoré sú plné hudobných čísel, zábavných postáv, tanečných pohybov a úžasných efektov.
  • Inšpirujte deti k režírovaniu vlastných hudobných videoklipov a účinkovaniu v nich so sadou LEGO® VIDIYO™ Robo HipHop Car (43112). Jej súčasťou sú 2 minifigúrky s hudobnými doplnkami, 14 náhodných BeatBitov a 2 špeciálne BeatBity.
  • Stiahnite si bezplatnú aplikáciu LEGO® VIDIYO™ a naskenujte si minifigúrky, BeatBity so špeciálnymi efektmi a samotný model. V hudobných videoklipoch sa z modelu rovno pred očami detí stane pódium, na ktorom postavičky odohrajú svoje vystúpenie!
  • Naskenovaním BeatBitov v aplikácii odomknete špeciálne efekty: môžete si napríklad do pesničiek pridať úžasné robotické zvuky alebo umelecky pôsobiace graffiti.
  • Deti si môžu s pomocou tohto LEGO® modelu upravovať scenériu vo videoklipoch – pomocou zámeny hláv si môžu napríklad do digitálneho pozadia pridať špičkovo vybavenú garáž alebo parkovisko.
  • Zábavný hudobný zážitok pre chlapcov alebo dievčatá vo veku od 7 rokov, ktoré si zaslúžia odmenu. Táto stavebnica zároveň poslúži ako vynikajúci darček na sviatky pre malého milovníka hudobných hračiek, tanca a vystúpení.
  • Auto meria vyše 8 cm na výšku, 18 cm na dĺžku a 12 cm na šírku.
  • Aplikácia LEGO® VIDIYO™ je kompatibilná s vybranými zariadeniami so systémom iOS a Android. Kompatibilitu si môžete overiť na adrese www.LEGO.com/devicecheck. Pred pripojením sa na internet by si deti mali vypýtať povolenie od rodičov.



Rok vydania: 2021 Katalógové číslo: 279611 Rozmer: 260×190 mm

Zaradené v kategóriách