Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO® Friends 41687 Čarovné stánky v lunaparku

LEGO (2021)

🍎 Vypredané
32,65€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vneste deťom do izbičiek zábavu lunaparku so stavebnicou čarovných stánkov lunaparku (41687). Súčasťou je množstvo tvorivých doplnkov vrátane stánku so zmrzlinou, pohyblivého vozíka na maľovanie tvárí, okienka predajne lístkov a turniketov – ako v skutočnom lunaparku. Nechýba ani kúzelný trik levitácie!

Plné zábavných prvkov

Set sa dodáva s mikrobábikou a 2 minibábikami v kúzelníckom oblečení. Jedna z nich má pomaľovanú tvár a druhá má zas kúzelnícky plášť. Deti sa môžu zahrať na pracovníkov alebo návštevníkov lunaparku, prípadne na kúzelníka, ktorý deťom bude predvádzať triky. Otočením gombíka môžu deti nechať Emmu „levitovať“ a predvádzať tak svoje čarovné schopnosti pred rodinou. Navyše si deti môžu tento doplnok vziať ku kamarátom a pochváliť sa svojou čarovnou mocou! Ďalším parádnym prekvapením sú aj kocky, ktoré žiaria v tme!
  • Preneste teda deti do vzrušujúceho sveta mestečka Heartlake, kde si môžu užiť nekonečnú zábavu po boku kúzelných LEGO Friends dievčat. Prineste si domov radosť z lunaparku so stavebnicou LEGO® Friends (41687) Čarovné stánky v lunaparku. Tento set tvoria 4 lunaparkové stánky s odnímateľným kúzelníckym trikom, ktorým deti môžu zabávať rodinu či kamarátov.
  • S 2 LEGO® Friends minibábikami a mikrobábikou sú hry mimoriadne tvorivé. Aby bola zábava ešte tajomnejšia, nechýbajú ani špeciálne kocky žiariace v tme!
  • Set je plný tvorivých doplnkov. Deti môžu podávať zmrzlinu, maľovať tváre, prípadne si kúpiť lístok do lunaparku. Navyše môžu svojich kamarátov ohúriť svojimi kúzelnými schopnosťami vďaka špeciálnemu prvku s kúzelným trikom.
  • Poznáte dieťa od 6 rokov, ktoré zbožňuje hry v lunaparku? Tento LEGO® Friends set potom preňho bude ideálnym darčekom na narodeniny alebo Vianoce! Kúzelné prvky stavebnice sú skvelé najmä v interaktívnych hrách s kamarátmi.

Rok vydania: 2021 Katalógové číslo: 281465 Rozmer: 270×260 mm

Zaradené v kategóriách