Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

LEGO®Technic 42120 Záchranné vznášadlo

LEGO (2021)

🍎 Vypredané
33,26€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Hľadáte dokonalý darček pre dieťa, ktoré zbožňuje nadupané vozidlá? Toto záchranné vznášadlo (42120) zo série LEGO® Technic si potom zamiluje! Je vybavené množstvom autentických prvkov, takže na hry na napínavé misie je ako stvorené. Chlapcov i dievčatá od 8 rokov taktiež poteší jeho dizajn so skrytými kolieskami, ktorý pripomína vznášanie. Objaviť však môžu omnoho viac: otáčavé vrtule, výstražné svetlo, kokpit so sedadlami, ovládaciu dosku a riadenie. Keď sú deti pripravené na novú výzvu, záchranné vozidlo môžu prestavať na dvojmotorové lietadlo, ktoré má celú kopu realistických funkcií, ako sú pohyblivé klapky na krídlach a kormidlá.


Stavebnice, ktoré zapoja malé hlavičky

Svet LEGO Technic stavebníc ponúka rad parádnych vozidiel navrhnutých pre malých LEGO fanúšikov, ktorí sú pripravení na ďalšiu stavebnú výzvu. Modely majú realistické funkcie a dizajn, takže sú ideálnou voľbou pre deti, ktoré túžia zistiť, ako vozidlá fungujú.
  • Doprajte malým milovníkom záchranných hračiek špeciálnu odmenu v podobe úžasného vznášadla. Obsahuje kopu autentických prvkov, takže je ako stvorené na dobrodružné hry na postavy.
  • Nenechaj si ujsť jeho štýlové prvky, ako sú efekt vznášania, otáčavé vrtule, kokpit a rotujúce výstražné svetlo, ako má aj skutočné vznášadlo.
  • Vďaka prepracovanému dizajnu 2 v 1 si malí hrdinovia užijú ešte viac zábavných hier na postavy. Vznášadlo totiž môžu prestavať na dvojmotorové lietadlo s pohyblivými klapkami na krídlach a kormidlami.
  • Sada LEGO® Technic (42120) Záchranné vznášadlo je skvelým darčekom na narodeniny, Vianoce alebo inú príležitosť pre deti od 8 rokov, ktoré zbožňujú záchranné vozidlá.
  • Po zostavení meria vznášadlo viac než 12 cm na výšku, 24 cm na dĺžku a 13 cm na šírku.
  • Svet LEGO® Technic ponúka pokročilé stavebnice pre malých fanúšikov LEGO kociek pripravených na ďalšiu staviteľskú výzvu.

Rok vydania: 2021 Katalógové číslo: 274159 Rozmer: 350×190 mm

Zaradené v kategóriách