Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Duna: Grafický román

Kniha 1

Frank HerbertPremedia (2021) • Séria Grafický román Duna • 1. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
24,90€
Zľava 15%
21,17€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Grafický román Duna, adaptácia žánrovej klasiky science fiction od Franka Herberta, rozpráva príbeh Paula Atreida a jeho rodiny, ktorí na púštnej planéte Arrakis preberajú ťažbu mystickej drogy melanže, ktorá umožňuje cestovanie medzi hviezdami. Frank Herbert svojou Dunou a jej jedinečnou zmesou dobrodružstva, mystiky, ekológie a politických intríg spôsobil revolúciu v žánri science fiction.

Jeho syn Brian Herbert spolu s autorom bestsellerov Kevinom J. Andersonom adaptuje toto dielo v troch zväzkoch ako grafický román, aby inšpiroval novú generáciu čitateľov. Spolu s Raúlom Allénom sa o grafickú realizáciu Herbertovej vízie postarala jedna z najvýznamnejších výtvarníčok na komiksovej scéne Patricia Martín a ilustrácie na obálke od legendy Billa Sienkiewicza pozdvihli projekt na úroveň, ktorú si táto výnimočná predloha zasluhuje.

Adaptácia: Brian Herbert, Kevin J. Anderson

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Dune (The Graphic Novel): Book 1 Rok vydania: 2021 ISBN: 9788082420350 Rozmer: 170×250 mm Počet strán: 164 Väzba: pevná Štýl: retro, vojnový, tragický, romantický, humorný, napínavý, dobrodružný, špionážny, psychologický, politický, mysteriózny, filozofický, cestopisný, duchovnýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách