TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Život s vysokou inteligenciou - prečítaná (bazár kníh)

výborný stav = prečítaná kniha bez poškodenia


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
7,73€

📚Nová za 10,96€ Zobraziť novú knihu

Vysoká inteligencia je v povedomí ľudí automaticky spájaná s úspechom a skvelým životom. Málokoho napadne, že to ale môže byť presne naopak, že kopec nadaných ľudí, pokiaľ správne neporozumejú svojej odlišnosti a jedinečnosti, môžu prežiť nenaplnený život plný utrpenia, problémov, nepochopenia, odmietania a predstierania.

Príliš inteligentní ľudia sa často cítia osamelo, trpia nedostatkom sebadôvery a až prílišnou citlivosťou a zraniteľnosťou. Trpia pocitmi, akoby boli z inej planéty. Tým, že majú odlišný spôsob myslenia a prežívania, bývajú mnohokrát nepochopení, čo vedie k ešte väčšiemu uzatváraniu sa do seba.

Tato výnimočná kniha im odhalí cesty k nájdeniu šťastia, sebarealizácie a naplno prežitému životu. Čím skôr ich spoznajú, najideálnejšie už v detskom veku, tým menej času v živote premárnia zbytočnými pokusmi byť ako ostatní a prispôsobiť sa okoliu. Autorka, Monika Stehlíková, skúsená lektorka a terapeutka, veľmi empaticky a s osobnej skúsenosti prináša komplexne spracovanú problematiku nadaných dospelých a detí.

Originálny názov: Život s vysokou inteligencí Rok vydania: 2021 Rozmer: 167×240 mm Počet strán: 176 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách