To najlepšie z múčnikov je už v poradí druhou zbierkou receptov od úspešnej autorskej dvojice Zdenka Horecká a Vladimír Horecký, ktorá vychádza vo vydavateľstve Perfekt. Po kuchárskej knihe To najlepšie z mäsa určenej všetkým milovníkom klasických i exotických mäsových pokrmov, vám tentokrát ponúkame výber tých najchutnejších receptov na múčniky, ktoré pomôžu vyriešiť ustavičnú dilemu všetkých gazdiniek - čo ponúknuť hosťom. Okrem vynikajúcich receptov na voňavé vianočné pečivo tu nájdete aj šikovné a rýchle recepty, ktoré zvládnete za pár minút, a úžasné recepty na zákusky a torty, ktorými ohúrite všetkých maškrtníkov. Vybrať si môžete z viac ako 170 múčnikov a iných dezertov.
Rok vydania:
2010Rozmer:
210×297 mmPočet strán:
144Väzba:
pevnáŠtýl: tradičnéJazyk: slovenčina
Vydavateľstvo Perfekt
Obchodný názov: Perfekt, a.s.Adresa: Zimná 8 821 02 Bratislava Slovenská republikaE-mail: odbyt@perfekt.sk