Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Knižné pexeso Martinus


🍎 Je nám ľúto, ale predaj už skončil
2,99€

Milí Martinusáci, tentoraz sme pre vás pripravili niečo špeciálne! Jednu z najobľúbenejších hier na rozvoj pamäte a sústredenia – pexeso – určite poznáte! Ale až teraz vzniklo pexeso, ktoré je ako stvorené pre všetkých knihomoľov, knihomilov, jednoducho pre vás, našich Martinusákov!
Princíp pexesa vám určite nemusíme vysvetľovať, ale toto naše je predsa len tak trochu výnimočné. Na každej kartičke nájdete obálku a citát z našej/vašej obľúbenej knihy a úloha je jasná – nájsť jej dvojníka s rovnakou obálkou. Zahrajte si hru, ktorá nás baví už celé generácie a zároveň si budete môcť vychutnať tie najlepšie citáty z kníh, ktoré sú múdre, vtipné, prípadne nútiace k zamysleniu. Hra je samozrejme vhodná aj pre deti, pre ktoré to môže byť ďalší krôčik k láske ku knihám.

"Dobre vidíme iba srdcom. To, čo je podstatné, je pre oči neviditeľné." Antoine de Saint-Exupéry - Malý princ

"Som ja volajaká baronesa, aby som sedzel za takým stolíkom? S všetkým týmto buržoázným svinstvom do krbu! Pracujúci lud skoncuje s vykorisťovatelskými stolíkmi a nikto mu v tom nemože zabrániť!" Miloslav Švandrlík - Černí baroni

Jednoduchým rozstrihaním súboru 8 kariet sa môžete s celou rodinou pustiť do hry. Stačí poukladať jednotlivé karty vedľa seba a už len hľadať dva rovnaké obrázky. Kto získa najviac rovnakých kariet? Skvelá hra aj na zapamätanie autorov tých najobľúbenejších titulov, ktoré sme vám doteraz priniesli. :-)

Rozmer jednej hracej karty: 55 x 55 mm.

Rozmer: 165×110 mm

Zaradené v kategóriách