Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Blu-ray (7,43€) Blu-ray (17,99€) DVD (8,49€) DVD (3,59€)

Moulin Rouge

Moulin Rouge! (2001) - r. Baz Luhrmann - h. Nicole Kidman, Ewan McGregor, John Leguizamo


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
8,49€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup



Nesmrteľný príbeh vášne, posadnutosti a túžby, plný energickej hudby a obrazovej dokonalosti.

Nicole Kidman žiari v úlohe Satine, oslňujúcej hviezdy obľúbeného nočného klubu Moulin Rouge, ktorý navštevuje dekadentná spoločenská smotánka. Na vrchole svojej slávy krásna kurtizána rozvášni túžby všetkých mužov, ktorí sa s ňou stretnú.

Svojím kúzlom očarí aj spisovateľa Christiana, ktorého si zahral i zaspieval Ewan McGregor. Ich ľúbostný románik spôsobí škandál a bude mať nečakané následky.

Moderný, sexi a výstredný muzikál s omračujúcou výpravou a pôsobivým hudobno-tanečným sprievodom preniesol na strieborné plátno austrálsky scenárista a režisér Baz Luhrmann, ktorý v roku 1996 nakrútil efektnú modernú verziu Romea a Júlie s Leonardom DiCapriom a Claire Danes.

Recenzie a kritiky

Recenzie na ČSFD

Herci: Nicole Kidman, Ewan McGregor, John Leguizamo, Jim Broadbent, Richard Roxburgh, Jacek Koman, Natalie Jackson Mendoza, David Wenham, Kylie Minogue, Plácido Domingo, Tara Morice, Ozzy Osbourne, Nash Edgerton

Rok vydania: 2001 Katalógové číslo: D001188 Rozmer: 135×190 mm Dĺžka: 123 Obal: DVD obal Titulky: české, anglické Jazyk: angličtina, čeština, maďarčina, poľština, turečtina

Zaradené v kategóriách